Nyt

Emner
Sådan får du mere ud af dine kaffemøder
Sådan får du mere ud af dine kaffemøder

Har du prøvet at gå til en kaffeaftale og gå derfra uden helt at vide, hvad du tog med dig – og hvad du selv har haft at byde ind med? Karrierecoach Gitte Lønstrup Dal Santo giver nogle konkrete råd til, hvordan du kan bruge kaffeaftaler mere målrettet og effektivt i din jobsøgning og netværksindsats.

Sammen om de nyuddannede
Sammen om de nyuddannede

Flere studerende ved ikke, hvad de skal bruge deres fagforening og a-kasse til. Derfor er det guld værd, når vi sammen med de faglige organisationer er ude på skolerne for at klæde de studerende på til at komme godt fra start, når de træder ind på arbejdsmarkedet.

Småjobs i dagpengeperioden kan betyde en lav dagpengesats
Småjobs i dagpengeperioden kan betyde en lav dagpengesats

Dagpengereglerne er vigtige at kende for dig, der arbejder i en faglig organisation, så du kan rådgive medlemmerne om ansættelses- og opsigelsesvilkår, der tager højde for dem. Her kan du læse om de nye regler vedr. dagpengesatsen og se et eksempel på, hvornår småjobs går ud over medlemmets dagpengesats.

"Jeg kan mærke livsnerven i at skabe mit eget job"

Det er ikke kun en romantisk rejse at være selvstændig. Men finder du frem til dit ”why”, er jorden gødet for et eventyr. ”Stå fast på det, du tror på,” lyder rådet fra Trine Madsen Dagø. Hun prøver lige nu kræfter med at have sin egen virksomhed nogle timer om ugen.

Med dit netværk kommer du et skridt foran
Med dit netværk kommer du et skridt foran

Vær aktiv på LinkedIn og brug dit netværk til at komme i kontakt med arbejdsgivere. For Helmut Bloos er det vejen til at få et job på i Danmark, når du har en international uddannelse i bagagen.

Michael fik ændret sit mindset på 30 minutter
Michael fik ændret sit mindset på 30 minutter

Efter fire jobsamtaler og nogle måneder som ledig, begyndte 56-årige Michael Hirschsprung at finde hullerne i osten: Er jeg for gammel? Er der for mange korte ansættelser på mit cv? Men på 30 minutter fik han ændret sit mindset, og allerede et par timer efter brændte han igennem til jobsamtalen og fik jobbet.

top