Nyt

Emner
 • Velkommen til dit nye FTFa.dk
  Velkommen til dit nye FTFa.dk

  FTFa har fået nyt udseende. Vi har smidt bindestregen. Vi har fået nyt logo. Vi har fået nye farver. Vores hjemmeside er også ny, men mange ting er, som de plejer.

 • Sæt kryds i kalenderen den 18. april
  Sæt kryds i kalenderen den 18. april

  Tirsdag efter påske lyder startskuddet til løbeklubben. Hver tirsdag kl. 17 kan du komme og høre inspirerende oplæg, skabe netværk og få tips til din jobsøgning. Bagefter løber eller går vi en tur sammen på Amager Fælled. Og du er inviteret!

 • Katrine skrev sig til toppen af bunken
  Katrine skrev sig til toppen af bunken

  I december blev Katrine Pedersens drømmejob slået op. Men hun gik i stå med ansøgningen. Pludselig var der meget på spil og mange ord, hun gerne ville skrive til sin kommende arbejdsgiver. Læs, hvordan hun fandt sit drive, og hvordan hun skrev sig til toppen af bunken.

 • Virksomhedspraktik gav Dennis drømmejobbet
  Virksomhedspraktik gav Dennis drømmejobbet

  Som nyuddannet kan det nogle gange være svært at få foden indenfor på arbejdsmarkedet, når den praktiske erfaring mangler. Otte ugers virksomhedspraktik åbnede døren for Dennis Jensen, der i dag er en del af teamet hos Jyske Bank i Helsingør.

 • Fra studiekammerat til medarbejder
  Fra studiekammerat til medarbejder

  Hvad gør du som nyuddannet for at skrive dig til toppen af bunken og lande dit første job? Simon Jespersen lavede en plakat og delte den med sit netværk på LinkedIn, da han blev færdig som bygningskonstruktør i januar. I dag er han allerede startet i sit første faste job. Læs hans historie her:

 • Stor tillid til a-kasserne
  Stor tillid til a-kasserne

  Medlemmerne har stor tillid til den rådgivning, de får i deres a-kasse, hvis de bliver ledige. Til gengæld er tilliden ikke nær så stor, når det gælder jobcentrene og troen på, at de er en genvej til et nyt job. Det viser en ny undersøgelse, som MSI Research har lavet for Danske A-kasser, som er a-kassernes brancheorganisation. Det skriver Ugebrevet A4 i dag.

top