Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

MEDLEMMER HOLDER JULEFROKOST I FTFA

Den 28. november havde FTFa inviteret ledige medlemmer til julefrokost. Det er femte år i træk, at medlemmerne bliver budt på indhold til både hjerne og mave.

Arbejdsliv - 28. november 2019 - Lene Søemod

Medlemmerne var i dag æresgæsterne på FTFa-kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg til a-kassens årlige medlemsjulefrokost.

De i alt 230 pladser til julefrokosten blev revet væk på få timer.

Midt i diskussionen om lediges jobsøgning i almindelighed og akademiske ledige i særdeleshed viser FTFa’s julefrokost en anden tilgang til at hjælpe ledige medlemmer i job igen. Julefrokosten er en kombination af faglige oplæg fra FTFa’s karrierecoaches og virksomheder og så god mad, netværk og masser af hygge. Og specielt det sidste, er der mange medlemmer som savner i denne tid:

”Julefrokosten er for mange et fast holdepunkt i mange danskeres arbejdsliv. Men når du i en periode står uden job, mister du det sociale netværk, som en arbejdsplads også er. Og specielt omkring juletid bliver det synligt, når julefrokosten pludselig mangler,” siger Michael Darmer, som er adm. direktør i FTFa, og forklarer:

”Derfor inviterer vi vores medlemmer uden job til julefrokost hos os hvert år, hvor vi blander god stemning, hygge og oplæg til en hyggelig dag. Vi kan virkelig mærke, at der er et stort behov for at netværke og være sammen med andre på den her tid af året.”

Hellere job end dagpenge

Debatten om lediges jobsøgning smitter ifølge Michael Darmer, som er adm. direktør i FTFa, af på FTFa’s medlemmer:

”Vi ved, at vores medlemmer hellere vil have et job end dagpenge. Derfor ærgrer debatten om kræsne, ledige akademikere mig, fordi det er absolut ikke det, vi oplever, når vi taler med vores medlemmerne – tværtimod,” siger Michael Darmer og uddyber:

”Som a-kasse arbejder vi målrettet på at vise medlemmerne nye jobsøgemuligheder. Vi udvider så at sige deres jobhorisont i forhold til, hvilke job de kan søge, men som måske ikke ligger lige for næsen af medlemmet.”

Det er i år femte år, at FTFa møder medlemmerne med flæskesteg og rødkål op til julen, og det sætter rigtig mange medlemmer stor pris på.

FLERE RELATEREDE NYHEDER OG CASE HISTORIER

Læs mere nyheder om samme emne. Her er et udpluk...