Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

STEEN LUND OLSEN ER NY FORMAND FOR FTFa

På dagens delegeretmøde i FTFa blev Steen Lund Olsen, næstformand i Finansforbundet, valgt som ny formand for FTFa for de kommende to år.

Faglige organisationer - 25. oktober 2018 - Troels Nipper Nielsen

På dagens delegeretmøde i FTFa blev Steen Lund Olsen, næstformand i Finansforbundet, valgt som ny formand for FTFa for de kommende to år.

"Jeg ser frem til at stå i spidsen for en veldrevet og stærk a-kasse, som gør en forskel for medlemmer på tværs af fagligheder og faglige organisationer. Det kræver et stærkt samarbejde og fællesskab, som jeg vil gøre mit yderste for at føre solidt videre," siger Steen Lund Olsen.

​​​”Vi har en rigtig vigtig fælles sag i FTFa, der handler om at gøre en forskel i vores medlemmers liv, når de har brug for det. Bag det ligger bredt og stærkt samarbejde, der er fundamentet for, at vi kan udføre den opgave, vi er sat i verden for at løse for vores medlemmer. Det samarbejde vil jeg arbejde målrettet for at værne om, for det er afgørende for os som a-kasse', udtaler Steen Lund Olsen

Steen Lund Olsen var indstillet som kandidat af et flertal af hovedbestyrelsen og blev valgt af FTFa's delegerede. Næstformandsposten indtages for de kommende to år af Mads Bilstrup, nuværende næstformand og fra 24. november formand for Dansk Socialrådgiverforening.

"Jeg er glad for den tillidserklæring, der ligger i valget, og jeg kommer til at have fokus på at videreføre en økonomisk veldrevet a-kasse, der altid og konstant har medlemmerne i fokus. Og så er vi 58 organisationer, der sammen skal holde fast i fællesskabet for at kunne levere de ydelser, som vores medlemmer har brug for. Det kræver et meget stærkt samarbejde, men det kræver også, at vi tilpas fleksible ift. de forskellige behov, de forskellige medlemsorganisationer måtte have. Den balance kommer jeg også til at fokusere på", siger Steen Lund Olsen.

FLERE RELATEREDE NYHEDER OG CASE HISTORIER

Læs mere nyheder om samme emne. Her er et udpluk...