Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

Billede af: Annie Spratt

MEDLEMSJULEFROKOST I ODENSE - ALT ER P.T. BOOKET

Obs.: For at vi kan samles i tryghed, følger vi myndighedernes corona-anbefalinger. Derfor beder vi jer alle om at vise et gyldigt coronapas - og allerhelst en negativ pcr-test - når I ankommer.

Den 25. november inviteres du til medlemsjulefrokost hos FTFa

Vi har planlagt et hyggeligt og spændende program, hvor der både vil være plads og tid til at julehygge med andre medlemmer, at lære noget nyt som kan hjælpe dig i jagten på job og til at netværke med andre medlemmer.

Årets tema er: ”Kunsten at turde fejle”. Hvis vi tør omfavne nogle af livets fejl, store som små, ligger der meget positiv læring og udvikling heri, både i fagligt og privat regi. Vi vil inspirere dig til, hvordan du selv kan bruge temaet i din jobsøgning, når du f.eks. skal ringe ud til virksomheder, til jobinterviews eller noget helt tredje.

Tid og sted
Torsdag d. 25. november fra kl. 10:00 til 15:00 afholdes medlemsjulefrokosten hos FTFa i Odense på Ryttergade 12, 2. sal.
Arrangementet er gratis. Der er er 40 pladser, og tilmelding er først til mølle.

Programoversigt for dagen:
Kl. 10.00 Velkomst
Kl. 10.10 Oplæg med HR-chef Sidsel Marie Sindal fra Rynkeby
Kl. 11.00 FTFa: “Kunsten at turde fejle”
Kl. 11.40 Foredrag med Michael Svendsen
Kl. 12.30 Juleanretning
Kl. 15.00 Afrunding

Spændende oplæg i løbet af dagen
Til medlemsjulefrokosten i Odense holder forfatter og musiker, Michael Svendsen, foredrag om årets temaet med titlen "På jagt efter nye udfordringer - kunsten at turde fejle".

Derudover får vi besøg af HR-chef, Sidsel Marie Sindal, fra Rynkeby Foods, som vil holde et spændende oplæg for os, hvor hun vil give sit syn på, hvad effektiv jobsøgning er. Sidsel har solid erfaring som HR-chef i både private og offentlige virksomheder, og har derfor værdifuld viden til dig, der søger det private arbejdsmarked, det offentlig arbejdsmarked - eller fra det ene til det andet.

Vi glæder os til at julehygge med dig

Mødetype Medlemsjulefrokost
Målgruppe: Medlemmer
Varighed Kl. 10-15
Lokation

SE FLERE RELEVANTE MØDER HER

Rækken af møder og webinarer er lang. Se her om der er flere som er relevante for dig og din situation.