Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

MEDLEMSJULEFROKOST I ODENSE 2022

Den 24. november inviteres du til medlemsjulefrokost hos FTFa
Vi har planlagt en hyggelig og spændende dag, hvor der både vil være plads og tid til at julehygge med andre medlemmer, at lære noget nyt som kan hjælpe dig i jagten på job og til at netværke med andre medlemmer.

Årets tema er: Jobsamtalen. En samtale, som langt de fleste af os har oplevet eller vil opleve i løbet af vores arbejdsliv. Jobsamtalen kan rumme mange forskellige dilemmaer og er en disciplin, hvor personlig forberedelse og forudgående overvejelser kan være det, der bliver afgørende i forhold til, om du får jobbet eller ej.

Vi ønsker med dagen at give mulighed for, at du går hjem med inspiration til hvilke overvejelser, der kan være relevant at have for øje, når du skal til jobsamtale.

Tid og sted:

Torsdag d. 24. november fra kl. 10:00 til 15:00 hos FTFa i Thomas B. Thriges Gade 48 opgang E, 2. sal i Odense C.
Arrangementet er gratis. Der er 40 pladser, og tilmelding er først til mølle.

Dagens indhold:

Vi får i løbet af dagen besøg af Forumteater, som vil inspirere dig gennem forskellige metoder og udfordringer. Her kan du som medlem blot lytte med eller være med til at udfordre, komme med spørgsmål og input undervejs, som Forumteater tager op og inkluderer. På den måde vil de inspirere dig til, hvordan du selv kan bruge metoderne i din jobsøgning, når du f.eks. skal til jobsamtale. 

Bagefter kan du nyde en julefrokost buffet og tale med de andre deltagende.

Vi glæder os til at julehygge med dig d. 24. november. 

Mødetype
Målgruppe:
Varighed Kl. 10-15
Lokation

SE FLERE RELEVANTE MØDER HER

Rækken af møder og webinarer er lang. Se her om der er flere som er relevante for dig og din situation.