Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

Billede af: Annie Spratt

MEDLEMSJULEFROKOST I AARHUS - ALT ER P.T. BOOKET

Obs.: For at vi kan samles i tryghed, følger vi myndighedernes corona-anbefalinger. Derfor beder vi jer alle om at vise et gyldigt coronapas - og allerhelst en negativ pcr-test - når I ankommer.

Den 25. november inviteres du til medlemsjulefrokost hos FTFa

Vi har planlagt et hyggeligt og spændende program, hvor der både vil være plads og tid til at julehygge med andre medlemmer, at lære noget nyt som kan hjælpe dig i jagten på job og til at netværke med andre medlemmer.
Årets tema er: ”Kunsten at turde fejle”. Hvis vi tør omfavne nogle af livets fejl, store som små, ligger der meget positiv læring og udvikling heri, både i fagligt og privat regi. Vi vil inspirere dig til, hvordan du selv kan bruge temaet i din jobsøgning, når du f.eks. skal ringe ud til virksomheder, til jobinterviews eller noget helt tredje.

Tid og sted
Grundet renovation i FTFa's egne lokaler afholdes medlemsjulefrokosten torsdag d. 25. november fra kl. 10:00 til 15:00 på Vestergade 49B hos LYNfabrikken i Aarhus.
Arrangementet er gratis. Der er er 35 pladser, og tilmelding er først til mølle.

Programoversigt for dagen:
• Kl. 10.00: Velkomst
• Kl. 10.10: FTFa: “Kunsten at turde fejle”
• Kl. 10.40: Oplæg med HR-partner Laila Kühnau fra Danske Andelskassers Bank
• Kl. 11.40: Foredrag med Anders Bjørk
• Kl. 12.30: Juleanretning
• Kl. 15.00: Afrunding

Spændende oplæg i løbet af dagen

Til medlemsjulefrokosten i Aarhus kommer foredragsholder Anders Bjørk og holder et foredrag for os om årets tema med titlen "Kunsten at turde fejle - og få noget godt ud af det".

Derudover får vi besøg af Laila Kühnau, som er HR-partner i Danske Andelskassers Bank, der vil holde et spændende oplæg. Laila udtaler, at hun har fejlet mange gange gennem arbejdslivet – og gør det stadig – og med god læring af det. Hun tror på, at fejl gør os både stærkere og klogere. At søge nyt job indebærer både at turde tage en chance – og en risiko for at træffe det forkerte valg og dermed fejle.

Vi glæder os til at julehygge med dig

Mødetype Medlemsjulefrokost
Målgruppe: Medlemmer
Varighed Kl. 10-15
Lokation

SE FLERE RELEVANTE MØDER HER

Rækken af møder og webinarer er lang. Se her om der er flere som er relevante for dig og din situation.