Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

Billede af: Annie Spratt

MEDLEMSJULEFROKOST I AALBORG

Obs.: For at vi kan samles i tryghed, følger vi myndighedernes corona-anbefalinger. Derfor beder vi jer alle om at vise et gyldigt coronapas - og allerhelst en negativ pcr-test - når I ankommer.

Den 25. november inviteres du til medlemsjulefrokost hos FTFa

Vi har planlagt et hyggeligt og spændende program, hvor der både vil være plads og tid til at julehygge med andre medlemmer, at lære noget nyt som kan hjælpe dig i jagten på job og til at netværke med andre medlemmer.

Årets tema er: ”Kunsten at turde fejle”. Hvis vi tør omfavne nogle af livets fejl, store som små, ligger der meget positiv læring og udvikling heri, både i fagligt og privat regi. Vi vil inspirere dig til, hvordan du selv kan bruge temaet i din jobsøgning, når du f.eks. skal ringe ud til virksomheder, til jobinterviews eller noget helt tredje.

Tid og sted
Torsdag d. 25. november fra kl. 10:00 til 15:00 afholdes medlemsjulefrokosten hos FTFa i Aalborg på Gasværksvej 30B, 1. sal.
Arrangementet er gratis. Der er 40 pladser, og tilmelding er først til mølle.

Programoversigt for dagen:
• Kl. 10.00: Velkomst
• Kl. 10.10: FTFa: “Kunsten at turde fejle”
• Kl. 10.40: Oplæg med selvstændige Karen Højmark fra Karen Højmark – Anvendt filosofi
• Kl. 11.40: Foredrag med Nicolaj Lange
• Kl. 12.30: Juleanretning
• Kl. 15.00: Afrunding

Spændende oplæg i løbet af dagen

Til medlemsjulefrokosten i Aalborg kommer stand-up komiker, vært & konferencier Nicolaj Lange og holder et foredrag om årets tema med titlen "Kunsten at turde fejle".

Derudover får vi besøg af Karen Højmark, der driver den selvstændige virksomhed, Karen Højmark - Anvendt filosofi, hvor hun med fokus på et holistisk og nuanceret menneskesyn guider og vejleder folk og virksomheder. Karen arbejder dynamisk og udviklingsorienteret, hvor ”kunsten at turde fejle” er essentiel til at nå de ønskede mål. Kom og hør Karens spændende oplæg om, hvordan fejl kan være det guld, der fører til læring, effektivisering og øget kvalitet.

Vi glæder os til at julehygge med dig

Mødetype Medlemsjulefrokost
Målgruppe: Medlemmer
Varighed Kl. 10-15
Lokation

SE FLERE RELEVANTE MØDER HER

Rækken af møder og webinarer er lang. Se her om der er flere som er relevante for dig og din situation.