Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

VIL DU HJÆLPE VORES MEDLEMMER VIDERE I JOB?

Er du en initiativrig jobrådgiver med lyst til både samtaler og undervisning? Finder du passion i at hjælpe og flytte folk i deres arbejdsliv? Og vil du være med til at bane vejen til nyt job for ledige medlemmer af en ambitiøs a-kasse? Så er du måske en af vores to nye Job- og karriererådgivere.

Rådgivning, sparring og formidling
Som Job- og karriererådgiver i FTFa er din kerneopgave at understøtte vores ledige medlemmer i deres jobsøgningsproces. Du skal holde personlige samtaler med vores medlemmer, hvor du giver sparring og rådgivning på fx kompetenceafklaring, jobsøgningsplanlægning og målretning af ansøgningsmateriale. Du kommer også til at afholde fællessamtaler med medlemmer på jobcentre og i FTFa.

Undervisning vil være en naturlig del af din hverdag i forbindelse med afholdelse af fokusmøder, ligesom jobformidling også indgår i stillingen, da dette er en væsentlig prioritering i FTFa. Du trives med både personlig, skriftlig og telefonisk rådgivning og kan levere høj kvalitet i sparring med medlemmerne såvel som i de administrative opgaver, der er i relation hertil.

Du bliver en del af et team af 17 passionerede rådgivere i København med en teamkultur præget af høj faglighed, tæt samarbejde og en lyst til at sparre med hinanden. Den ene af stillingerne vil have tilknytning til vores kontor i Næstved og vil bruge cirka halvdelen af tiden der.

I FTFa tror vi på, at vi kommer langt, når vi har modet til at fejle produktivt, så længe vi bliver klogere, dygtigere og gør tingene smartere næste gang. Af samme årsag vil Lean være en naturlig del af din hverdag med konstant fokus på løbende at optimere vores indsats ved hjælp af løbende forbedringer, der skaber værdi for vores medlemmer.

Serviceminded, ambitiøs og handlekraftig
Du bidrager til opgaveløsningen med egne initiativer, og du er god til at sætte handling bag dine idéer. Du er ambitiøs, arbejder selvstændigt og tager ansvar for både din egen såvel som teamets opgaveløsning. Du trives med mange forskellige kontaktflader i løbet af en dag og formår let at tilpasse din fremtoning og kommunikation til de forskellige fagligheder og behov, vores ledige medlemmer har.

Du har et godt kendskab til arbejdsmarkedet, gerne med fokus inden for dele af vores faglige organisationer. Du kommer gerne med aktuel erfaring med jobrådgivning, 1-til-1 samtaler og formidling til grupper. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at fungere som myndighed, hvor du forvalter en lovgivning, og så er du indstillet på, at administrative opgaver er en naturlig del af din arbejdsdag.

Gode vilkår og en samfundsansvarlig arbejdsplads
Foruden fagligt dygtige og dedikerede kolleger, får du attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Vi vægter trivsel og sundhed højt og har forskellige sociale arrangementer henover året. Derudover får du sundhedsforsikring og firmapensionsordning. Du bliver samtidig en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn indgår i vores økonomiske resultater.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv via linket senest d. 5. august 2021. Vi forventer at holde 1. samtaler den 19.8 og 2. samtaler vil finde sted d. 24. august. Ansættelse er pr. 1. oktober 2021.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Job- og karrierechef Anne Rasmussen på tlf. 24 27 31 77, dog ikke i uge 29 grundet ferie.

Søg jobbet via vores job-agent (åbner i ny fane)

 

VI TROR PÅ, AT VORES MEDLEMMER HELLERE VIL VÆRE I ARBEJDE END PÅ DAGPENGE

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 150.000 medlemmer.

Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

 

< Gå tilbage til Job i FTFa