Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

VI SØGER LØBENDE STUDERENDE TIL MEDLEMSSERVICE

Motiveres du af at gøre en forskel for andre mennesker og yde høj service? Kan du lide at tale i telefon og gøre kompliceret stof let forståeligt? Og er du interesseret i et studiejob, hvor du får et stort ansvar? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. 

Vi søger løbende studentermedarbejdere til FTFa’s vigtigste ansigt udadtil – vores Medlemsservice. Et callcenter hvor høj medlemsservice og medarbejdertrivsel er i fokus.

 

God service på telefon og chat – du kommer til at gøre en stor forskel for vores medlemmer

Din primære opgave vil være at vejlede vores spørgelystne medlemmer pr. telefon om alt fra a-kasselovgivningen til it-support ift. vores selvbetjeningsunivers. Senere hen vil der også være mulighed for at vejlede over chat, men telefonen er den primære opgave, og det er derfor vigtigt, at du trives med at tale i telefon hele dagen, når du er på job.

Vi er ambitiøse og lægger stor vægt på at vores medlemmer oplever høj service. Derfor arbejder vi systematisk med løbende at forbedre os, blandt andet ved at optage samtaler til egen læring samt ved at måle på antallet og kvaliteten af vores samtaler på både telefon og chat.

Du bliver skarpere på din egen kommunikation

Du har et stort service-gen og er en dygtig formidler, der kan vejlede klart og tydeligt med professionel empati – uanset hvilke spørgsmål, du bliver stillet. Du har erfaring med service fx fra butik eller kundeservice pr. telefon. Måske har du også har erfaring med kundeservice over chat. Engelsk er et must, og du har generelt IT-tække.

Du holder hovedet koldt, når der er mange telefoner og chats - og kan stadig smile til kolleger og til medlemmet i røret. Du er fleksibel og ansvarsfuld ift. dine vagter samt trives med høj grad af ansvar og udfordring i dit job.

Vi sørger naturligvis for grundig oplæring.

Godt kollegialt sammenhold og gode rammer

Vi har stort fokus på trivsel og sammenhold i teamet og i organisationen, og du vil som studerende indgå i et hold af ligesindede, hvor der er højt til loftet og god plads til at hygge sig både i og uden for arbejdstiden – blandt andet i vores nye kælderbar eller på vores flotte terrasse med udsigt over Islands Brygge og Havneløbet.

Det praktiske

Du bliver ansat på en kontrakt på 15 timer i gennemsnit om ugen. I praksis vil det betyde, at dine vagter typisk fordeler sig på 8-10 vagter om måneden. Der vil være uger med få eller ingen vagter og andre uger med mange vagter. Der arbejdes i tidsrummet 8.00 -18.00 på hverdage. Eksempler på typiske vagter er fra kl. 8-13, kl. 9-17 eller kl. 10-18.

Du skal være forberedt på at arbejde mere i skoleferieperioder, hvor de faste medarbejdere holder fri - fx i sommerferien, påsken og julen. Løn og ansættelsesforhold er gode og i henhold til lokalaftale. 

Du er studerende, kan fremvise studiekort og har minimum to år tilbage af dit studie.

Vi glæder os til at høre fra digSøg jobbet her (åbner i ny fane)

VI TROR PÅ, AT VORES MEDLEMMER HELLERE VIL VÆRE I ARBEJDE END PÅ DAGPENGE

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 150.000 medlemmer.

Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

 < Gå tilbage til Job i FTFa