Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

SERVICEMEDARBEJDER MED HÅNDVÆRKSMÆSSIG BAGGRUND

Har du hænderne skruet rigtigt på, og sætter du en ære i at yde høj service? Har du flair for vedligehold, og er du god til at finde praktiske løsninger? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Søg stillingen her

Afvekslende opgaver

Du bliver en del af et team, som har til opgave at servicere vores hus, så vi sammen kan levere god og professionel service til vores medlemmer, kollegaer og samarbejdspartnere.

Dine primære opgaver bliver at løse allround service-, drifts- og vedligeholdelsesopgaver i huset som fx: Tilsyn og overvågning af tekniske installationer som AV udstyr, ABA og ventilation, flytte- og håndværksmæssige opgaver, affaldshåndtering, indkøb, kontakt til eksterne leverandører, printopgaver og håndtering af post samt klargøring af vores konferencecenter i forbindelse med møder. Kort sagt; du skal være krumtappen, som får huset til at fungere optimalt.

Gode arbejdsdage og høj service

Du vil få kontakt med mange mennesker i løbet af en arbejdsdag og bliver et velkendt ansigt i hele huset. Dine dage vil være fyldt med afvekslende opgaver, og du vil selv kunne strukturere dagen, så den bliver god og effektiv. De afbrydelser og forespørgsler, der kommer i løbet af dagen, tager du imod med et smil og dem, du samarbejder med, er aldrig i tvivl om, at en opgave bliver løst til fulde, når du har ansvar for den.

Du har en håndværksmæssig baggrund, flair for IT og god teknisk forståelse. Måske har du endda erfaring med dialog med håndværkere og kan bruge din faglighed i vurdering af tilbud.

Dygtige kollegaer og en samfundsansvarlig arbejdsplads

Du bliver en del af et team, der i alt består af to servicemedarbejdere og en driftskoordinator, og som har fokus på arbejdsglæde, tilgængelighed og effektivitet. Derudover bliver du en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn indgår i vores økonomiske resultater.

Vi har sundhedsforsikring og en god firmapensionsordning mv. Du får attraktive løn- og ansættelsesvilkår og bliver ansat i en 37 timers arbejdsuge inkl. frokost - efter gældende overenskomst. Stillingen er fuldtid og med opstart den 1. december 2021. Vi holder til på Snorresgade på Islands Brygge med parkeringsfaciliteter og gode forbindelser til offentlig transport.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig

Vi glæder os til at modtage din ansøgning via linket. Vi holder løbende samtaler og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet, dog senest den 27. oktober.  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Driftskoordinator for Intern Service, Mette Odgaard på telefon 89383931.

 

Søg stillingen her

 

VI TROR PÅ, AT VORES MEDLEMMER HELLERE VIL VÆRE I ARBEJDE END PÅ DAGPENGE

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 150.000 medlemmer.

Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

 

< Gå tilbage til Job i FTFa