Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

RÅDGIVNINGSSAMTALER, UNDERVISNING OG UDVIKLING - ER DU VORES NYE RÅDGIVER I JOB OG KARRIERE?

Vi leder efter en jobrådgiver, der kan lide at stå på en scene, og som har øje for nye tendenser og udviklingsmuligheder på arbejdsmarkedet. Er det dig? Så har du nu mulighed for at blive en del af et fagligt stærkt team, der vægter tæt samarbejde og sparring højt.

Søg stillingen her

Rådgivning, sparring og facilitering

Som Job- og karriererådgiver i FTFa er din kerneopgave at understøtte vores ledige medlemmer i deres jobsøgningsproces. Du vil komme til at holde personlige samtaler med vores medlemmer, hvor du giver sparring og rådgivning på fx kompetenceafklaring, jobsøgningsplanlægning samt målretning af ansøgningsmateriale. Derudover vil du også holde fællessamtaler med medlemmer på jobcentre og i FTFa.

Du vil komme til at køre webinarer såvel som workshops og fokusmøder med fysisk fremmøde, og vi ser derfor gerne, at du har erfaring med at sammensætte motiverende og oplysende undervisning og med at formidle til grupper. Du bliver en del af et ambitiøst team, der lægger vægt på at være på forkant med udviklingen på arbejdsmarkedet og løbende udvikle produkter og initiativer til gavn for vores medlemmer.

I FTFa tror vi på, at vi kommer langt, når vi har modet til at fejle produktivt, så længe vi bliver klogere, dygtigere og gør tingene smartere næste gang. Af samme årsag vil LEAN være en naturlig del af din hverdag med fokus på løbende at optimere vores indsats ved hjælp af forbedringer, der skaber værdi for vores medlemmer.

Nysgerrig, ambitiøs og handlekraftig

Du er nysgerrig på nye muligheder, bidrager til opgaveløsningen med egne initiativer, og du er god til at sætte handling bag dine idéer. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for både din egen såvel som teamets opgaveløsning. Du trives med mange forskellige kontaktflader i løbet af en dag og formår let at tilpasse din fremtoning og kommunikation til de forskellige fagligheder og behov, vores ledige medlemmer har. Og så har du – lige som os – lyst til at gøre en forskel for vores ledige medlemmer og sætter en ære i at tilbyde den bedst mulige løsning for dem.

Du har et godt kendskab til arbejdsmarkedet, aktuel erfaring med jobrådgivning og 1-til-1 samtaler og kan levere høj kvalitet i sparring med medlemmerne såvel som i de administrative opgaver, der er i relation hertil. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at fungere som myndighed, hvor du forvalter en lovgivning.

Gode vilkår og en samfundsansvarlig arbejdsplads

Du bliver en del af et team på 17 dygtige og dedikerede rådgivere i København og får derudover attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Vi vægter trivsel og sundhed højt og har forskellige sociale arrangementer henover året. Derudover får du sundhedsforsikring og firmapensionsordning. Du bliver samtidig en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn indgår i vores økonomiske resultater.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig

Vi søger to nye kollegaer til hhv. en fastansættelse og et vikariat på et år. Ansættelse er pr. 1. april 2022 og det primære arbejdssted er Snorresgade 15 i København.
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Job- og karrierechef Anne Rasmussen på tlf. 24 27 31 77. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv via linket senest d. 27. januar 2022.

 

Søg stillingen her

 

VI TROR PÅ, AT VORES MEDLEMMER HELLERE VIL VÆRE I ARBEJDE END PÅ DAGPENGE

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 150.000 medlemmer.

Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

 

< Gå tilbage til Job i FTFa