Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

MEDLEMSSERVICEKONSULENTER MED KÆMPE SERVICEGEN TIL AMBITIØS A-KASSE

Kan du yde fremragende service over telefonen? Motiveres du af at hjælpe andre mennesker? Og har du en nysgerrig tilgang til digitale værktøjer? Så har du nu mulighed for at blive en del af et rummeligt og ambitiøst team, hvor høj service, faglig udvikling og trivsel går hånd i hånd.

Du spiller en central rolle i vores medlemmers oplevelse
Vi søger to medlemsservicekonsulenter til FTFa’s Medlemsservice – vores vigtigste ansigt udadtil.

Medlemmerne er omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør og vores kerneopgave er at vejlede vores spørgelystne medlemmer og besvare indgående opkald, chats og mails.

Din primære opgave vil være telefonisk vejledning om a-kasselovgivningen, efterløn og lønsikring samt IT-support ift. vores online selvbetjeningsunivers. Jobrettet vejledning om FTFa’s muligheder i forbindelse med jobsøgningsprocessen vil også være en del af dine opgaver.

Vores medlemmer fortæller os, at de kan stole på os. At vi er imødekommende, hjælpsomme, troværdige og ser dem som mennesker frem for bare endnu et nummer i rækken. Vi tror, det skyldes, at vi blot behandler medlemmerne på samme måde, som vi behandler hinanden som kolleger.

Vi sætter en ære i at medlemmerne oplever tålmodig og empatisk service og får et klart svar uanset deres spørgsmål. Vi har et stort fokus på at besvare vores opkald hurtigt og værner om vores høje medlemstilfredshed, som vi løbende måler på. Jobbet er videnstungt og a-kasselovgivningen kompleks - det betyder, at vi arbejder aktivt med deling af læring og viden, og vi optager vores samtaler og bruger dem til læring. Som team i en leanorganisation går vi struktureret efter vores fælles mål om en høj kvalitet, og vores standarder understøtter den gode oplevelse for medlemmet samt produktivitet og flow i vores arbejde.

Høj service, rummelighed og kvalificeret rådgivning
Du bliver en del af et team med et stærkt sammenhold og en udpræget hjælpekultur. Vi er 15 faste medarbejdere og 12 studerende. Du er empatisk og rummelig, har et stort servicegen og er en dygtig formidler, der kan rådgive klart og tydeligt. Du er glad for at tale meget i telefon, har minimum 2 års erfaring med kundeservice, og så kommunikerer du ubesværet på engelsk både på skrift og i tale.

I teamet arbejder vi aktivt med den digitale udvikling fx med robotter, og vi har derfor vores egen chatbot-kollega. Du arbejder intuitivt med IT og har et godt øje for procesoptimeringer og digitale forbedringer. Du har gerne en videregående uddannelse, og måske har du endda erfaring med at chatte.

Da vores hverdag er meget omskiftelig og vi nogle dage har rigtig mange opkald og chats, er det vigtigt, at du har en selvstændig, ansvarsfuld og fleksibel tilgang til dine opgaver. Vi løfter i flok, arbejder sammen mod fælles mål og sørger for at smile til hinanden og medlemmerne i røret, selv når vi har travlt.

Du får grundig oplæring og en samfundsansvarlig arbejdsplads
Du bliver en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn tæller lige som meget som de økonomiske resultater. Derudover får du fagligt dygtige og motiverede kolleger, gode ansættelsesvilkår, pensionsordning og sundhedsforsikring efter gældende overenskomst med Forsikringsforbundet. Stillingen er fuldtid på 37 timer inkl. frokostpause.

Medlemsservice holder til på kontoret i København og har åbent i hverdagene 8.00 -18.00. Der vil derfor være ca. 7 eftermiddagsvagter pr. måned, som typisk slutter et sted mellem 16 og 18. Vi har flekstidsmuligheder på de dage, hvor du ikke har en eftermiddagsvagt, og der er i øvrigt mulighed for at aftale løbende hjemmearbejde.

Din ansættelse vil starte med et oplæringsforløb, som vi tilpasser dine kompetencer. Vi underviser i lovgivning, IT-systemer og service, og du kommer til at lytte med på dine kollegaers samtaler. Der er meget, du skal lære, men bare rolig du er i trygge hænder undervejs. Undervisningsforløbet vil strække sig over 3 uger, hvorefter du vil starte med at tage telefoner.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv via linket inden ansøgningsfristen søndag den 15. august 2021. Vi holder løbende samtaler fra den 11. august og frem, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelse er pr. 1. oktober 2021. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Medlemsservicechef, Benna Hindborg, på: 8938 3809 (uge 27 eller uge 30-31) eller medarbejder- og tillidsrepræsentant Andreas Kristensen på 89383739 (uge 27-31).

Søg jobbet via vores job-agent (åbner i ny fane)

 

VI TROR PÅ, AT VORES MEDLEMMER HELLERE VIL VÆRE I ARBEJDE END PÅ DAGPENGE

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 150.000 medlemmer.

Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

 

< Gå tilbage til Job i FTFa