Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

MEDLEMSSERVICEKONSULENT MED KÆMPE SERVICEGEN TIL AMBITIØS A-KASSE

Kan du yde fremragende service over telefonen? Motiveres du af at hjælpe andre mennesker og gøre en forskel? Og har du en nysgerrig tilgang til digitale værktøjer? Så har du nu mulighed for at blive en del af et rummeligt og ambitiøst team, hvor høj service, faglig udvikling og trivsel går hånd i hånd.

Du spiller en central rolle i vores medlemmers oplevelse

Vi søger en medlemsservicekonsulent til FTFa’s Medlemsservice – vores vigtigste ansigt udadtil. Medlemmerne er omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør og vores kerneopgave er at vejlede og servicere vores spørgelystne medlemmer over telefonen. Vi svarer også på chats og mails, men den telefoniske vejledning er den primære opgave.

Du kommer til at vejlede om a-kasselovgivningen, efterløn og lønsikring samt yde IT-support ift. vores online selvbetjeningsunivers og værktøjer. Jobrettet vejledning om FTFa’s muligheder i forbindelse med jobsøgningsprocessen vil også være en del af dine opgaver. På sigt vil du svare på ca. 80% af de henvendelser du får, resten sender du videre til sagsbehandlere.

Vores medlemmer fortæller os, at de kan stole på os. At vi er imødekommende, hjælpsomme, troværdige og ser dem som mennesker frem for bare endnu et nummer i rækken. Vi tror, det skyldes, at vi blot behandler medlemmerne på samme måde, som vi behandler hinanden som kolleger.

Vi sætter en ære i at medlemmerne oplever tålmodig og empatisk service og får et klart svar uanset deres spørgsmål. Vi har et stort fokus på at besvare vores opkald hurtigt og værner om vores høje medlemstilfredshed, som vi løbende måler på. Jobbet er videnstungt og a-kasselovgivningen kompleks - det betyder, at vi arbejder med deling af læring og viden, og vi optager vores samtaler og bruger dem til læring. Som team i en leanorganisation går vi struktureret efter vores fælles mål om en høj faglig kvalitet og service, og vi har standarder på vores arbejde. Vi arbejder løbende med at forbedre processer og medlemsoplevelsen, så den skaber værdi. Her er dine ideer og inputs vigtige.

Høj service, rummelighed og kvalificeret rådgivning

Du bliver en del af et team med et stærkt sammenhold og en udpræget hjælpekultur. Vi er 15 faste medarbejdere og 12 studerende. Du er empatisk og rummelig, har et stort servicegen og er en dygtig formidler, der kan rådgive klart og tydeligt. Du er glad for at tale meget i telefon, har minimum 2 års erfaring med kundeservice, og så kommunikerer du ubesværet på engelsk og dansk både på skrift og i tale.

I FTFa arbejder vi med digital transformation. Det betyder, at Medlemsservice aktivt bidrager til den digitale udvikling ved at prøve nye digitale værktøjer og robotter af. Vi har fx vores egen chatbot-kollega. Du arbejder derfor intuitivt med IT og har et godt øje for procesoptimeringer og digitale forbedringer, som understøtter vores arbejde og den gode oplevelse for medlemmerne. Du har gerne en videregående uddannelse, og måske du har kurser indenfor kommunikation og service.

Da vores hverdag er meget omskiftelig, og vi nogle dage har rigtig mange opkald og chats, er det vigtigt, at du har en selvstændig, ansvarsfuld og fleksibel tilgang til dine opgaver. Vi løfter i flok, arbejder sammen mod fælles mål og sørger for at smile til hinanden og medlemmerne i røret, selv når vi har travlt.

Du får grundig oplæring og en samfundsansvarlig arbejdsplads

Du bliver en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn tæller lige som meget som de økonomiske resultater. Derudover får du fagligt dygtige og motiverede kolleger, gode ansættelsesvilkår, pensionsordning og sundhedsforsikring efter gældende overenskomst med Forsikringsforbundet. Stillingen er fuldtid på 37 timer pr. uge inkl. frokostpause.

Medlemsservice holder til på kontoret i København og har åbent i hverdagene 8.00 -18.00. Der vil være ca. 7 eftermiddagsvagter pr. måned, som typisk slutter et sted mellem kl. 16 og 18. Der er flekstidsmulighed på de dage, hvor du ikke har en eftermiddagsvagt, og der er i øvrigt mulighed for at aftale løbende hjemmearbejde, når du er kommet rigtig godt på plads i det faglige.

Din ansættelse vil starte med et oplæringsforløb på 3 uger. Vi underviser i lovgivning, IT-systemer og service, og du kommer til at lytte med på dine kollegaers samtaler og møder med medlemmerne. Der er meget, du skal lære, men bare rolig, du er i trygge hænder undervejs. Du behøver ikke at kende til lovgivningen i forvejen.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv via linket inden ansøgningsfristen søndag den 12. december 2021. Vi holder løbende samtaler fra d. 6 december, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelse er pr. 1. februar 2022. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Medlemsservicechef, Benna Hindborg, på: 8938 3809 eller medarbejder- og tillidsrepræsentant Andreas Kristensen på 89383739.

Søg jobbet (åbner i ny fane)

 

VI TROR PÅ, AT VORES MEDLEMMER HELLERE VIL VÆRE I ARBEJDE END PÅ DAGPENGE

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 150.000 medlemmer.

Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

 

< Gå tilbage til Job i FTFa