Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

MEDLEMSKONSULENTER TIL A-KASSE MED STORE DIGITALE AMBITIONER

Motiveres du af at hjælpe andre mennesker? Har du en nysgerrig tilgang til digitale værktøjer? Og kan du give rigtig god rådgivning og service over telefonen og på skrift?

Vi søger to medlemskonsulenter, som kan yde fremragende service og vejledning til vores mere end 150.000 medlemmer. Ved den ene af de to medlemskonsulenter lægger vi særlig vægt på en analytisk tilgang og stærke IT-kompetencer.

Du spiller en central rolle i vores medlemmers oplevelse
Den primære kerneopgave for begge medlemskonsulenter vil være at vejlede om a-kasselovgivningen, efterløn og lønsikring samt yde IT-support ift. vores online selvbetjeningsunivers og værktøjer. Du kommer også til at vejlede om FTFa’s muligheder i forbindelse med vores medlemmers jobsøgningsproces. På sigt vil du svare på ca. 85% af de henvendelser du får, resten sender du videre til specialister andre steder i FTFa.

Vi modtager henvendelser pr. telefon, på chat og mail. De telefoniske henvendelser vil fylde mest i din arbejdsdag i teamet Medlemsservice, men på sigt vil der være mulighed for variation i opgaverne med chat, mail og andre opgaver.

Jobbet er videnstungt og a-kasselovgivningen kompleks - det betyder, at vi arbejder med deling af læring og viden bl.a. gennem optagelse af samtaler og efterfølgende refleksion over læringsmuligheder. Vi arbejder løbende med at forbedre både medlemsoplevelsen og vores interne processer, og her er dine ideer og input vigtige. Vi bruger OneNote som digital vidensbank, har eget CRM system og bruger også Word og Outlook i vores arbejde.

Vi sætter en ære i at medlemmerne oplever tålmodig og empatisk service og får et klart svar uanset deres spørgsmål. Vi har et stort fokus på at besvare vores opkald hurtigt og værner om vores høje medlemstilfredshed, som vi løbende måler på.

Talegenkendelse, chatbot og data
Den ene af de to medarbejdere, vi søger, skal have stærke analytiske kompetencer og være god til at se sammenhænge på tværs af indsatser. Det er en fordel, hvis du har en grundlæggende forståelse for kodning og Excel. I så fald kan der blive mulighed for at arbejde med andre opgaver ved siden af telefonopgaven. Det kunne være projektledelse eller at dykke dybere ned i vores arbejde med data og talegenkendelse og nørde med vores medlemstilfredshed- og telefonsystem samt vores chatbot. Vi er nysgerrige på teknologier, som giver værdi for vores medlemmer.

Høj service, rummelighed og kvalificeret rådgivning
Du er empatisk og rummelig, har et stort servicegen og er en dygtig formidler, der kan rådgive klart og tydeligt.  Du er glad for at tale meget i telefon, har minimum 3 års erfaring med kundeservice, og så kommunikerer du ubesværet på engelsk og dansk både på skrift og i tale. Måske har du endda taget kurser i kommunikation og service.

Du bliver en del af et team med et stærkt sammenhold og en udpræget hjælpekultur. Vi er 21 faste medarbejdere og 10 studerende. Da vores hverdag er meget omskiftelig, og vi nogle dage har rigtig mange opkald og chats, er det vigtigt, at du har en selvstændig og ansvarsfuld tilgang til dine opgaver. Vi løfter i flok, arbejder sammen mod fælles mål og sørger for at smile til hinanden og medlemmerne i røret. 

I Medlemsservice bidrager vi aktivt til den digitale udvikling i FTFa og ejer forskellige værktøjer/systemer fx har vi vores egen chatbot-kollega og ansvar for vores telefonløsning. Du er derfor vant til at arbejde med forskellige IT-værktøjer og har et godt øje for procesoptimeringer og digitale forbedringer, som kan understøtte den gode oplevelse for medlemmerne. Du har gerne en videregående uddannelse, men det vigtigste for os er dine personlige kvalifikationer og din erfaring med og lyst til at vejlede og servicere vores medlemmer.

Grundig oplæring, gode udviklingsmuligheder og en samfundsansvarlig arbejdsplads
Du bliver en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn tæller lige som meget som de økonomiske resultater.  Derudover får du fagligt dygtige og motiverede kolleger, gode ansættelsesvilkår, pensionsordning og sundhedsforsikring efter gældende overenskomst med Forsikringsforbundet. Stillingen er fuldtid på 37 timer pr. uge inkl. frokostpause.  Der er også gode videreudviklingsmuligheder i FTFa, hvor vi også rekrutterer internt og videreuddanner os løbende.

Medlemsservice holder til på Snorresgade i København og har åbent i hverdagene 8.00 -18.00. Der vil være ca. 7 eftermiddagsvagter pr. måned, som typisk slutter et sted mellem kl. 16 og 18. Der er flekstidsmulighed på de dage, hvor du ikke har en eftermiddagsvagt, og der er i øvrigt mulighed for at aftale løbende hjemmearbejde, når du er kommet rigtig godt på plads i dit nye job.

Din ansættelse vil starte med et oplæringsforløb på 3-4 uger. Vi underviser i lovgivning, IT-systemer og service, og du kommer til at lytte med på dine kollegaers samtaler og møder med medlemmerne. Der er meget, du skal lære, men bare rolig, du er i trygge hænder undervejs, og du behøver ikke at kende til lovgivningen i forvejen.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv via linket senest d. 4. december 2022.  Vi forventer at holde 1. samtalerunde d. 12 og 13. december og 2. samtalerunde d. 19. og 20. december. Ansættelse er pr. 1. februar 2023. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamchef Høgni Weihe på 8938 3719 eller Medlemsservicechef Benna Hindborg på: 8938 3809.

Søg jobbet her (åbner i ny fane)

 

VI TROR PÅ, AT VORES MEDLEMMER HELLERE VIL VÆRE I ARBEJDE END PÅ DAGPENGE

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 150.000 medlemmer.

Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

 

< Gå tilbage til Job i FTFa