Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

MEDLEMSKONSULENT MED RO OG OVERBLIK TIL FORSIKRING VEST

Er du et administrativt talent, og har du erfaring med juridisk sagsbehandling? Kan du sætte service i højsædet og medlemmet i centrum, og motiveres du af at hjælpe andre? Så har du nu mulighed for at blive medlemskonsulent i et team, der er kendetegnet ved faglig udvikling, samarbejde og store ambitioner.

Du gør en forskel for mennesker i en svær situation

Din primære opgave vil være sagsbehandling af eksempelvis ledighedserklæringer og udbetaling af dagpenge. Du vil have direkte kontakt med vores medlemmer, som kommer fra vidt forskellige baggrunde, og du vil derfor opleve stor variation i henvendelserne. Vi lægger vægt på at give rådgivning, der tager højde for alle aspekter af medlemmets situation og skaber ro og tryghed ved hurtigt at kunne stille skarpt på, hvilket behov der er for hjælp og vejledning.

Du bliver en del af et team med 15 dygtige kollegaer, som løser opgaver inden for alle områder af a-kasselovgivningen og sætter en ære i anerkendende og tillidsskabende dialog med medlemmerne. Vi deler opgaveportefølje med vores søsterteam i København og har fælles ledelse, så du vil indgå i et tæt samarbejde med kollegaer på tværs af landet. Her er højt til loftet og et uformelt arbejdsmiljø med plads til et godt grin.

Du sikrer kvalitet i opgaveløsningen

Medlemmerne er omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør og som team i en leanorganisation går vi struktureret efter vores fælles mål om høj kvalitet og produktiv flow i opgaverne. Vi lægger vægt på, at du er administrativt stærk, og at du er god til at prioritere og nå i mål med dine opgaver.

Du har grundlæggende kendskab til lovgivningen inden for dagpengeområdet og erfaring med juridisk sagsbehandling. Hvis du tidligere har arbejdet med lovgivning om medlemskab, er det en fordel, men det er ikke en forudsætning. Vi sætter en ære i vidensdeling og sørger naturligvis for, at du får en grundig oplæring.

Da al sagsbehandling foregår elektronisk, er det vigtigt, at du har stærke it-færdigheder og lyst til at bidrage til den digitale udvikling af vores område. Måske har du endda erfaring med vores a-kassesystem Modulus.

Som person er du fleksibel og positiv og har en naurlig evne til at skabe ro og holde humøret højt. Du er tryg ved at tale engelsk og har lyst til at lære de fagtermer, du ikke allerede kender.

Du får dygtige kollegaer, gode vilkår og en samfundsansvarlig arbejdsplads

Foruden fagligt dygtige og engagerede kollegaer får du attraktive løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med Forsikringsforbundet.

Du bliver samtidig en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn indgår i vores økonomiske resultater.

Send din ansøgning samt CV via linket senest d. 5. september 2021. 1. samtalerunde forventes afholdt den 13. september og 2. samtalerunde d. 21. september. Tiltrædelse vil være den 1. november og stillingen er fuldtid. Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Forsikringschef (Vest) Ania Alban Birkesholm på tlf.: 3048 9200 eller Forsikringschef (ØST) Poul-Erik Jeppesen på tlf.:2330 1282. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Søg jobbet via vores job-agent (åbner i ny fane)

 

VI TROR PÅ, AT VORES MEDLEMMER HELLERE VIL VÆRE I ARBEJDE END PÅ DAGPENGE

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 150.000 medlemmer.

Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

 

< Gå tilbage til Job i FTFa