Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

LÆRING, DIVERSITET OG UDVIKLING - VI SØGER STUDENTERMEDHJÆLPER TIL HR

Er du studerende med særlig interesse for HR, læring og mangfoldighed i organisationer? Har du lyst til at arbejde med psykologi og motivation, og vil du være en del af en virksomhed med mere mening og en mere klar retning end de fleste steder? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

 

 

Fra teori til praksis

I HR varetager vi alle opgaver i HR-paletten og understøtter organisationens 180 medarbejdere og ledere i alt fra personaleadministration og rekruttering til projektledelse og procesfacilitering.

Som student vil du blive tilknyttet et eller flere projekter og vil derigennem have mulighed for at bringe din viden fra studiet i spil på konkrete udviklingsområder. Vi er i færd med at igangsætte projekter på følgende områder:

- Kompetenceudvikling: Læringsstrategi og understøttende læringsstrukturer
- Diversitet og inklusion
- Performance management

Ud over projekter vil du også komme til at arbejde med ad hoc opgaver inden for HR eksempelvis i forbindelse med rekrutteringer eller procesfacilitering.

Nysgerrig, undersøgende og opsøgende

Der kan være mange veje til dette job. Måske er du studerende inden for HR, psykologi eller læring og forandringsprocesser. Måske læser du en anden retning, som du tænker er relevant for opgaverne. Det afgørende er, at du er nysgerrig på dit fag, at dit studie giver dig viden om feltet, og at du har lyst til at anvende dette i praksis.

Du vil som student i HR komme til at være i dialog med kollegaer og ledere på tværs af organisationen, og det er derfor vigtigt, at du trives i en undersøgende og opsøgende rolle. Du er imødekommende, har gode kommunikative evner og trives i et job med stor selvstændighed. Hvis du har stiftet bekendtskab med projekt- eller procesledelse tidligere er det en fordel, men ikke et krav.

Dynamisk samarbejde og samfundsmæssig værdi

Du bliver en del af et team på 5 kollegaer inklusiv HR-chefen, der er spillende træner. Vi tager os tid til faglig sparring, har en uformel tone og lægger vægt på at have det sjovt sammen. Vi holder til i lyse lokaler på Snorresgade i København.

Vores medlemmer fortæller os, at de kan stole på os. At vi er imødekommende, hjælpsomme, troværdige og ser dem som mennesker frem for bare endnu et nummer i rækken. Vi tror, det skyldes, at vi blot behandler medlemmerne på samme måde, som vi behandler hinanden som kolleger.

Ud over fagligt skarpe og engagerede kollegaer, bliver du en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn indgår i vores økonomiske resultater.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig

Stillingen er på 15-20 timer pr. uge, med mulighed for stor fleksibilitet i forhold til din undervisning og dine eksamener. Ansøgningsfristen er d. 12. juni 2022, og vi ønsker at du starter d. 1.8 eller 1.9. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-chef Marie-Louise Holck Christensen på tlf. 8938 3912 eller HR-konsulent Louise Houman-Prassé på tlf. 8938 3754. Vi glæder os til at høre fra dig.Søg jobbet her (åbner i ny fane)

VI TROR PÅ, AT VORES MEDLEMMER HELLERE VIL VÆRE I ARBEJDE END PÅ DAGPENGE

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 150.000 medlemmer.

Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

 < Gå tilbage til Job i FTFa