Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

INITIATIVRIG JOBRÅDGIVER MED LYST TIL UNDERVISNING

Er du undervisningsentusiast, og har du passion for at hjælpe og flytte folk i deres arbejdsliv? Kan du skrue virtuel undervisning sammen, så det fænger og oplyser på samme tid? Og vil du være med til at bane vejen til nyt job for ledige medlemmer af en ambitiøs a-kasse? Så glæder vi os til at høre fra dig.

Søg stillingen her

Rådgivning, sparring og facilitering

Som Job- og karriererådgiver i FTFa er din kerneopgave at understøtte vores ledige medlemmer i deres jobsøgningsproces. Du vil komme til at køre webinarer såvel som workshops og fokusmøder med fysisk fremmøde. Derudover skal du holde personlige samtaler med vores medlemmer, hvor du giver sparring og rådgivning på fx kompetenceafklaring, jobsøgningsplanlægning samt målretning af ansøgningsmateriale. Du kommer også til at afholde fællessamtaler med medlemmer på jobcentre og i FTFa.

Du bliver en del af et team af 17 passionerede rådgivere i København, med en teamkultur præget af høj faglighed, tæt samarbejde og en lyst til at sparre med hinanden.

I FTFa tror vi på, at vi kommer langt, når vi har modet til at fejle produktivt, så længe vi bliver klogere, dygtigere og gør tingene smartere næste gang. Af samme årsag vil LEAN være en naturlig del af din hverdag med konstant fokus på løbende at optimere vores indsats ved hjælp af løbende forbedringer, der skaber værdi for vores medlemmer.

Serviceminded, ambitiøs og handlekraftig

Du bidrager til opgaveløsningen med egne initiativer, og du er god til at sætte handling bag dine idéer. Du er ambitiøs, arbejder selvstændigt og tager ansvar for både din egen såvel som teamets opgaveløsning. Du trives med mange forskellige kontaktflader i løbet af en dag og formår let at tilpasse din fremtoning og kommunikation til de forskellige fagligheder og behov, vores ledige medlemmer har.

Du har et godt kendskab til arbejdsmarkedet og erfaring med afholdelse af webinarer og formidling til grupper. Derudover har du gerne aktuel erfaring med jobrådgivning, 1-til-1 samtaler og kan levere høj kvalitet i sparring med medlemmerne såvel som i de administrative opgaver, der er i relation hertil. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at fungere som myndighed, hvor du forvalter en lovgivning.

Gode vilkår og en samfundsansvarlig arbejdsplads

Foruden fagligt dygtige og dedikerede kolleger, får du attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Vi vægter trivsel og sundhed højt og har forskellige sociale arrangementer henover året. Derudover får du sundhedsforsikring og firmapensionsordning. Du bliver samtidig en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn indgår i vores økonomiske resultater.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig

Vi søger to nye kollegaer til hhv. en fastansættelse og et barselsvikariat på et år. Det primære arbejdssted er Snorresgade 15 i København, men der kan også være behov for, at du holder samtaler og workshops på vores kontor i Næstved.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv via linket senest d. 7. november 2021. Ansættelse er pr. 1. januar 2022. Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Job- og karrierechef Anne Rasmussen på tlf. 24 27 31 77.

 

Søg stillingen her

 

VI TROR PÅ, AT VORES MEDLEMMER HELLERE VIL VÆRE I ARBEJDE END PÅ DAGPENGE

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 150.000 medlemmer.

Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

 

< Gå tilbage til Job i FTFa