Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

ER DU VORES NYE PASSIONEREDE SALGS- OG INFORMATIONSKONSULENT PÅ DE VIDEREGÅENDE UDDANNELSER?

Vi søger dig, der nyder at undervise og inspirere studerende i deres studie og fremtidige arbejdsliv, og som motiveres af at skabe resultater i rollen som Salgs- og informationskonsulent. Lyder det som dig? Så har du nu mulighed for at blive en del af et stærk fagligt team, kendetegnet ved høj grad af samarbejde og kreativitet.

Formidler og relationsskaber med lyst til udvikling

Dine primære opgaver vil være salg af medlemsskaber på skoler på Sjælland, undervisning i studie- og arbejdsliv samt præsentation af FTFa’s produkter til studerende. Derudover får du mulighed for at deltage i udviklingen af nye idéer og opdyrkning af nye målgrupper.

Du bliver key account ansvarlig for en række uddannelsesinstitutioner, der spænder fra bygningskonstruktører over socialrådgivere til finansøkonomer og musikere. Du skal pleje relationen ved at booke møder med nye og eksisterende samarbejdspartnere på uddannelsesinstitutionerne, og det er derfor vigtigt, at du både kan skabe og vedligeholde stærke relationer.

Du bliver en del af et team på 7 personer, som er placeret over hele landet og kendetegnet ved, at vi løser opgaver selvstændigt, engageret og kreativt med en høj grad af ansvarlighed, samarbejde og faglighed. Du dækker Region Sjælland og har base i Snorresgade på Islands Brygge i København.

Du brænder for kontakten med mennesker 

Du bliver motiveret af at gøre en forskel for studerende i deres studieliv og nyder at stå på en scene. Du har mod på at åbne døre til nye samarbejdspartnere på vores skoler, og du har lyst til at være FTFa’s ansigt udadtil over for de studerende.

Du er enten nyuddannet eller har flere års undervisningserfaring og har ad den vej oparbejdet en forståelse for de studerendes ønsker og behov i studie- og arbejdslivet. Du har erfaring med salg og kommunikerer lige så gerne på engelsk som på dansk. Du bliver stærkt motiveret af at skabe resultater og nå dine mål, og har lyst til at tage ansvaret for både dine kunder og dine arbejdsopgaver. Som person har du styr på detaljerne og er fleksibel i en hverdag, hvor du meget af tiden skal kunne vurdere og løse opgaver selvstændigt, da du er meget ude i marken.

Har du en mellemlang eller lang videregående uddannelse vil det være en fordel, men det er ikke et krav. Kørekort til personbil er en forudsætning.

Frihed, udvikling og mere end almindelig arbejdsplads

Du får gode og fagligt kompetente kolleger og bliver en del af en afdeling, hvor du vil opleve en stor grad af frihed og et stort fokus på udvikling og kollegial støtte.

I FTFa er du mellem mennesker, der har de samme mål. Du skal derfor være klar til at blive mødt med lige stor interesse og respekt for, hvem du er og hvad du kan bidrage med. På egen hånd og i samarbejde med dine kolleger.

Vi har sundhedsforsikring og en god firmapensionsordning mv. Du får attraktive løn- og ansættelsesvilkår og bliver ansat i en 37 timers arbejdsuge inkl. frokost - efter gældende overenskomst. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte salgschef Anders Hjortshøj på tlf. 8938 3623. Send din ansøgning samt CV via linket senest 12. september. Samtaler vil foregå i slutningen af september. Ansættelse forventes at være per 1. november. Vi glæder os til at høre fra dig

 

Søg jobbet via vores job-agent (åbner i ny fane)

 

VI TROR PÅ, AT VORES MEDLEMMER HELLERE VIL VÆRE I ARBEJDE END PÅ DAGPENGE

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 150.000 medlemmer.

Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

 

< Gå tilbage til Job i FTFa