Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

BLIV KONTORELEV MED SPECIALE I ADMINISTRATION

Motiveres du af at hjælpe andre? Er du skarp på god service? Og har du interesse for arbejdsmarkedet? Så kan vi tilbyde en kontoruddannelse, hvor du både får mulighed for at tage selvstændigt ansvar og udvikle dig i samarbejde med dit team.

Søg stillingen her

Du er med til at gøre en forskel for vores mere end 150.000 medlemmer

Som elev i FTFa får du et elevforløb, hvor din udvikling er i fokus, og hvor dine dage vil veksle mellem nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver. Du får en fast kontaktperson, der sparrer med dig om din udvikling – både ift. din uddannelse og FTFa som arbejdsplads. I vil have løbende møder, og du er derfor aldrig i tvivl om, hvad din opgave er, og hvordan du er med til at skabe værdi for vores medlemmer.

Medlemmerne er omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør, og du vil opleve, at vi alle sammen tager ansvar for at give fremragende service. Det gælder uanset om det er overfor medlemmerne eller kollegaerne.

Kontorelev i Aarhus eller København

Bliver du elev i Aarhus, vil du blive tilknyttet Forsikringsteamet, der i Aarhus består af 19 medarbejdere og holder til i dejlige lokaler centralt i byen. Der er rig mulighed for at tilrettelægge opgaverne, så det passer med din uddannelse og interesse og blandt meget andet, kan du fx komme til at arbejde med:

 • Behandling af ledighedserklæringer og ferieansøgninger
 • Udbetaling af dagpenge
 • Indmeldelser og overflytninger til og fra andre a-kasser
 • Kommunikation og service af medlemmer i telefon og i vores reception
 • Udarbejdelse af mødereferater


Bliver du elev i København, vil du bruge den første del af din elevtid i vores sekretariat, der driver vores projektkontor og betjener de faglige organisationer og vores bestyrelse. Derefter vil du have mulighed for at blive tilknyttet HR, Økonomi og Marketing/Kommunikation, alt efter hvor din interesse ligger. Dine opgaver vil blandt andet kunne være:

 • Ledelsesbetjening som fx kalenderstyring og mødeplanlægning
 • Servicering af vores faglige organisationer via telefon og mail
 • Projektarbejde som fx oplæg i Word og Powerpoint
 • Administrative opgaver som fx opdatering af indhold på vores intranet og vores processer

Vi leder efter dig, der

 • Har bestået, eller forventer at bestå relevant, adgangsgivende grunduddannelse
 • Er serviceminded og har en struktureret tilgang til dine opgaver
 • Er digitalt nysgerrig og har mod på at arbejde i forskellige it-systemer
 • Har lyst til at samarbejde med og være i kontakt med mange forskellige mennesker

Du får dygtige kollegaer og en samfundsansvarlig arbejdsplads

I FTFa lægger stor vægt på læring og videndeling. Vores arbejdsmiljø er uformelt, der er plads til, at vi har det sjovt sammen, og vi vægter trivsel og sundhed højt. Du bliver samtidig en del af en virksomhed, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn tæller lige så meget som de økonomiske resultater

Hvis du vil høre mere om at være elev hos FTFa, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Anna Dabrowski på 89 38 36 83. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og seneste standpunktskarakterer/eksamensbevis via linket senest tirsdag d. 7. marts.

 

Søg stillingen her

 

VI TROR PÅ, AT VORES MEDLEMMER HELLERE VIL VÆRE I ARBEJDE END PÅ DAGPENGE

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 150.000 medlemmer.

Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

 

< Gå tilbage til Job i FTFa