Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

FTFa SOM ARBEJDSPLADS

FTFa er for dig, der vil have mere end en almindelig arbejdsplads.

Som medarbejder i FTFa er du del af en virksomhed med mere mening og en mere klar retning end de fleste andre steder. Som a-kasse for over 150.000 mennesker har vi sat os for, at vi vil være vores medlemmers direkte vej til et nyt job.

Medlemmerne er omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør. Det gælder, uanset om du hjælper dem med at finde et nyt job, eller du er med til at sørge for, at de får deres dagpenge korrekt og til tiden.

Store ambitioner er en del af vores DNA. Du skal derfor være klar til altid at være på vej mod noget, der er lidt bedre.
 

FEM GRUNDE TIL AT ARBEJDE I FTFa

  1. I FTFa arbejder du ud fra en klar strategi, og du vil opleve, at der er tydelig sammenhæng hele vejen fra vores vision til dit teams målsætninger. Det gælder, uanset hvad din rolle og ansvar er.

  2. Vi er altid på vej mod noget bedre. Det kalder vi forandringsdygtighed. Vi er sikre på, at vi kommer langt, når vi har modet til at fejle produktivt. Så længe vi bliver klogere, dygtigere og gør tingene smartere næste gang. LEAN er en naturlig del af vores hverdag.

  3. Du er en del af en virksomhed, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Derfor arbejder vi med en tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn tæller lige så meget som de økonomiske resultater.

  4. I FTFa er du mellem mennesker, der har de samme mål. Du skal derfor være klar til at blive mødt med lige stor interesse og respekt for, hvem du er, og hvad du kan bidrage med. På egen hånd og i samarbejde med dine kolleger.

  5. Har du brug for hjælp, finder du den. Har du en god ide, bliver du hørt. Ønsker du faglige udfordringer, får du muligheden. Leder du efter kolleger, du kan lære af, er vi her. Går du på arbejde for virkelig at gøre en forskel, har du det ligesom os.

ET GODT ARBEJDSMILJØ

I FTFa skal du have det godt, for det er til gavn for alle. For vores medlemmer, for dig, for FTFa og for vores samarbejdspartnere. Så enkelt er det.

Derfor arbejder vi systematisk med måling og opfølgning på arbejdsmiljøet i FTFa. Vi gør det på to niveauer:

  1. Hver 6 måned måler vi på det, vi kalder ”virksomhedens sociale kapital”. Det handler om vores psykiske arbejdsmiljø og har fokus på nøgleord som tillid, samarbejde og retfærdighed i forskellige arbejdssammenhænge.
  2. Ca. hvert andet år supplerer vi med en større kulturmåling, hvor vi måler på medarbejdernes oplevelse af, hvorvidt strategi, vision, mission og værdier efterleves i praksis i hverdagen.

Det er et arbejde, der aldrig stopper - for et godt arbejdsmiljø vinder vi alle ved.

ARBEJDSOMRÅDER I FTFa

FTFa er til for at hjælpe medlemmer videre til nyt job, for at skabe økonomisk tryghed og for at bidrage til samfundet gennem samarbejde med både de faglige organisationer og virksomheder.

Lidt forenklet kan man sige, at FTFa fokuserer på to hovedområder:

  • Det ene handler om administration og udbetaling af dagpenge – medlemmernes forsikring i tilfælde af arbejdsløshed
  • Det andet handler om at hjælpe medlemmer i job hurtigst muligt. Det gælder, uanset om de er ledige eller ønsker nye udfordringer

Derudover har vi en række arbejdsområder, hvis formål er at få organisationen til at fungere som en velsmurt maskine. Det er funktioner som fx IT, HR, Kommunikation og Medlemsservice.

Du kan læse mere om hver enkelt afdeling ved at trykke her.