OBS!

OBS!

Tast Selv er lukket 4. - 15. januar 2018

TAST SELV ER LUKKET 4. - 15. JANUAR 2018

Vi er glade for at fortælle, at vi snart får nyt IT-system. Det nye system giver os mulighed for at give dig bedre sagsbehandling. Fra 4. - 15- januar flytter vi data over til det nye system. I den periode kan du derfor ikke logge ind på Tast Selv. I lukkeperioden giver vi dig helt ekstraordinært mulighed for at hente og sende de blanketter, du har brug for, her på hjemmesiden. Blanketterne bliver først tilgængelige den 4. januar 2018.

Har du brug for at tale med os om din situation, er du velkommen til at ringe eller skrive på chatten.

Ved du allerede nu, at der er blanketter/ansøgninger du skal have udfyldt? Så anbefaler vi, at du sørger for at logge ind på Tast Selv inden 4. januar og får dem sendt afsted til os. Det er langt nemmere for dig at udfylde digitalt, og du undgår, at blanketterne går til manuel behandling.

 

Det er særligt relevant for dig, der skal:

  • Sende frigørelsesattest
  • Melde uddannelsesafslutning og sikre din dagpengeret
  • Melde dig ind som nyuddannet inden 14-dagesfristen
  • Melde dig ind som studerende med gratis medlemskab
  • Ansøge om at gå på efterløn

Skal du udfylde dagpengekort, ledighedserklæring eller efterlønskort i perioden 4. januar - 15. januar anbefaler vi, at du venter til du igen kan logge på Tast Selv og dermed udfylde digitalt. Det samme gælder for dig, der allerede er medlem og ønsker gratis medlemsskab, fordi du starter ny uddannelse i lukkeperioden.

 

KOM TIL TAST SELV

KONTAKT OS

Chat med os ved at bruge chatten i nederste højre hjørne af skærmen. Eller ring til os på tlf. 7013 1312
SE HER HVORNÅR DET ER BEDST AT RINGE TIL OS
top