SÅDAN FOREGÅR OUTPLACEMENT

Outplacementforløb hos FTFa består typisk af tre faser. Forløbet strækker sig over tre-fire måneder og cirka 10 individuelle møder, der oftest holdes i opsigelsesperioden, inden du er fratrådt. Ud over de individuelle møder sparrer du og rådgiveren også over telefon og på mail.

Fase 1: Opstartsfasen

Fra start handler det om, at du og konsulenten får afstemt jeres forventninger til hinanden. Det er her, I sammen planlægger, hvordan forløbet konkret skal skrues sammen. Vi arbejder i denne fase også med at bearbejde den oplevelse, du har haft med at blive opsagt. Fasens længde adskiller sig fra person til person, da der er forskel på hvilket behov, man har for bearbejdning af sin opsigelse.

Fase 2: Analyse- og afklaringsfase

I denne fase bliver du skarp på, hvad du kan og vil. Du får overblik over dine faglige og personlige kompetencer, og du lærer at sætte ord på, hvad der motiverer dig. Det betyder, at du bedre kan definere dine jobmål og se, om der er andre brancher for dig end den, du kommer fra. Vi bruger vores virksomhedsdatabase til at kortlægge din målgruppe. I denne fase oplever mange, at de kan meget mere, end de troede. Når denne fase er gennemgået, har du et cv, en ansøgning og en oversigt over jobmål og målgruppe klar. Efter afklaringen og analysen lægges en strategi for selve jobsøgningen.

Fase 3: Markedsfasen

Markedsfasen er en intensiv proces, hvor du løbende får sparring på jobsøgningsprocessen og på din strategi. Du får rådgivning og coaching på cv og ansøgninger samt på dit arbejde med netværket. Vi træner også jobsamtaler og arbejder med dine planer for jobsøgning.

KONTAKT VORES REKRUTTERING OG KARRIERETEAM

Hvis du er i job, kan du bruge FTFa's Rekruttering & Karriereteam som sparringspartner. Vi kender dit fagområde og arbejdsmarked, fordi vi samarbejder med 58 faglige organisationer og 500 virksomheder.

Ring på telefon 70 13 13 12 eller book en samtale på Tast Selv.

BOOK KARRIERECOACHING
top

Afspiller nu: