FEM GODE GRUNDE TIL AT BLIVE MEDLEM, NÅR DU HAR JOB

Som medlem af FTFa kan du få dagpenge, hvis du bliver ledig efter et år. Men du behøver ikke at være ledig for at få glæde af din a-kasse. Vi er din samarbejdspartner gennem hele dit arbejdsliv.

1. Vi giver sparring og hjælper dig videre til dit næste job, uanset om du er ledig, har et job, men vil noget andet, eller bare er i tvivl om du er på din rette hylde.

2. Vi har indgående kendskab til dit arbejdsmarked og beskæftigelsesområdet, fordi vi samarbejder tæt med 58 faglige organisationer. Der udover samarbejder vi med Jobindex, Mercuri Urval og over 500 virksomheder om rekruttering og outplacement.

3. Du kan få personlig karriererådgivning inden for dit fagområde eller deltage i inspirationsmøder om fx LinkedIn. Og fra april til august kan du udvide dit netværk gennem løbeklubben.

4. Vi tilbyder en attraktiv lønsikring, hvis du vil sikre dig ud over dagpenge. Med dagpenge og lønsikring kan du samlet få helt op til 90% af din nuværende løn udbetalt om måneden, hvis du bliver ledig. Læs mere om FTFa Lønsikring

5. Og så er FTFa en af landets billigste a-kasser.

BLIV MEDLEM AF FTFa

Der er mange fordele ved at blive medlem af FTFa. 

LÆS OM PRISER OG FORDELE HER
EFTERLØN

EFTERLØN

For dig der har sparet op.

LÆS OM EFTERLØN HER

KONTAKT OS

Chat med os ved at bruge chatten i nederste højre hjørne af skærmen. Eller ring til os på tlf. 7013 1312
SE HER HVORNÅR DET ER BEDST AT RINGE TIL OS
top

Afspiller nu: