SAMMEN LØFTER VI ET SOCIALT ANSVAR

FTFa arbejder aktivt for at skabe et tættere samarbejde med virksomheder for sammen at løfte et socialt ansvar. Se her, hvilke muligheder du og din virksomhed har for at løfte et socialt ansvar sammen med FTFa.

MANGE STØRRE DANSKE VIRKSOMHEDER HAR I DAG EN SOCIAL PROFIL.

Dvs. at de har formuleret en CSR-politik, der viser, hvordan virksomheden ønsker at gøre en forskel gennem forskellige indsatser.

I FTFa mærker vi i stigende grad, at virksomhederne prioriterer deres sociale ansvar i forhold til medarbejderne. Det viser sig eksempelvis ved afskedigelser, hvor stadigt flere giver deres medarbejdere outplacementforløb, så de kommer godt videre.

FTFa tilbyder forskellige indsatser, der kan indgå som dele af en social indsats. Det kan eksempelvis være virksomhedspraktik, job med løntilskud eller jobrotation, der kan være med til at inkludere personer, som kan have svært ved at bide sig fast på arbejdsmarkedet. Det kan også være outplacement og et forebyggende karrieretjek, hvor din virksomhed viser, at I kærer jer om medarbejdernes fremtid.

Mulighederne er mange, og det er blot at kontakte os, så vi kan rådgive jer.

Interesseret i et samarbejde?

I er altid meget velkomne til at kontakte job- og karrierecoach Søren Stig Andersen på tlf. 2051 6629 eller til at sende en mail til dmlya3NvbWhlZEBmdGYtYS5ka0BmdGYtYS5kaw==, hvis I har spørgsmål.

top

Afspiller nu: