FIND DEN BEDSTE KANDIDAT

Står du og skal ansætte en ny medarbejder, kan FTFa hjælpe dig med at finde den rette kandidat til jobbet.

Fejlrekruttering er en dårlig og dyr oplevelse for både arbejdsplads og medarbejder. Samarbejde med FTFa øger sandsynligheden for, at din virksomhed får det helt rigtige match. Vi tilbyder to måder at finde din næste medarbejder på: jobformidling og virksomhedspræsentation.

JOBFORMIDLING

FTFa tilbyder virksomheder inden for vores faglige områder hjælp til at finde nye medarbejdere til ledige job.

Vi matcher dine krav med vores medlemmers kompetencer og formidler kontakten til de relevante kandidater. FTFa har et partnerskab med Jobindex, som giver os hurtig og direkte adgang til vores medlemmers cv’er.

PRÆSENTER DIN VIRKSOMHED

Vi har gode erfaringer med at afholde møder og virksomhedspræsentationer, hvor vi inviterer medlemmer inden for din virksomheds fagområde ind til os.

Her kan du og din virksomhed præsentere jer overfor potentielle medarbejdere og fortælle, hvad I kan tilbyde, og hvilke krav I stiller. Måske står I ikke overfor at skulle ansætte medarbejdere lige nu, men I kan bruge mødet som en platform til at arbejde med jeres ’employer brand’.

Flere virksomheder har allerede benyttet sig af denne mulighed: Københavns Lufthavne A/S, FL Smidth A/S, Københavns Kommune, Copenhagen Metro Team I/S, Thales Communications & Security, ALD Automotive, Entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S, Nykredit, Tryg Forsikring A/S .

GRATIS SAMARBEJDE

FTFa tilbyder hjælpen uden omkostninger for din virksomhed. Kontakt os på dmlya3NvbWhlZEBmdGZhLmRr for at høre mere.

top

Afspiller nu: