Ledig | Studerende | I job | Arbejdsliv |

SÆT KRYDS I KALENDEREN DEN 18. APRIL

SÆT KRYDS I KALENDEREN DEN 18. APRIL

Tirsdag efter påske lyder startskuddet til løbeklubben. Hver tirsdag kl. 17 kan du komme og høre inspirerende oplæg, skabe netværk og få tips til din jobsøgning. Bagefter løber eller går vi en tur sammen på Amager Fælled. Og du er inviteret!

Har du siddet en hel dag foran skærmen på jobbet eller på studiet? Eller har du bare brug for at komme ud og få frisk luft, blive inspireret og møde andre glade mennesker? Så er tirsdag din nye løbedag.

Fra den 18. april mødes vi hver tirsdag kl. 17 i Snorresgade 15 på Islands Brygge i København.Kl. 17 er der oplæg. Ca. en gang om måneden inviterer vi kendte oplægsholdere, der kan inspirere dig i dit arbejdsliv. Mød bl.a. livsstilsekspert Anne Glad og tidligere udenrigsminister Lene Espersen. De øvrige tirsdage kan du møde virksomheder, der giver et indblik i deres branche. Nogle vil også fortælle, hvad de kigger efter, når de ansætter nye medarbejdere.

Kl. 18 løber eller går vi en tur sammen på amager Fælled. Du kan vælge mellem 3 eller 5 km i selskab med andre medlemmer og FTFa’s løbecoaches. Alle er velkomne uanset om du er vant til at snørre løbeskoene eller ej. Det er gratis, og du bestemmer selv, hvor mange gange du vil løbe med. Du er også velkommen til at tage en ven med under armen. 

Løbeklubben kulminerer med, at vi sammen deltager i DHL-Stafetten til august. Vi ønsker dig en rigtig dejlig påske, og vi håber at se dig tirsdag den 18. april – og de mange efterfølgende tirsdage :-)

Se det fulde program her

LYST TIL AT LÆSE MERE?

 • Kunsten at spille hinanden bedre

  Kunsten at spille hinanden bedre

  Hvordan pakker du dit ego væk, når du hele livet har fået eneundervisning og øvet dig på at blive den bedste på dit instrument? Mød Søs, Oliver og Christian, der alle omstillede sig, da de blev ansat hos Aarhus Symfoniorkester.

  11. december 2017
 • Et kig ind i fremtidens arbejdsmarked

  Et kig ind i fremtidens arbejdsmarked

  Jesper Bo Jensen, direktør i Fremforsk – Center forfremtidsforskning, giver tre hurtige bud på, hvad der kommer til at præge vores arbejdsliv i fremtiden.

  7. december 2017
 • Julefrokost med fællesskab, hygge og tips til at brænde igennem

  Julefrokost med fællesskab, hygge og tips til at brænde igennem

  Tirsdag bød FTFa endnu engang ledige medlemmer velkommen til julefrokost og julehygge. Udover julemad og fællesskab fik gæsterne gode råd til, hvordan de sætter gang i en samtale og brænder igennem hos arbejdsgiverne.

  6. december 2017
top