Ledig | Studerende | I job | Arbejdsliv |

SÆT KRYDS I KALENDEREN DEN 18. APRIL

SÆT KRYDS I KALENDEREN DEN 18. APRIL

Tirsdag efter påske lyder startskuddet til løbeklubben. Hver tirsdag kl. 17 kan du komme og høre inspirerende oplæg, skabe netværk og få tips til din jobsøgning. Bagefter løber eller går vi en tur sammen på Amager Fælled. Og du er inviteret!

Har du siddet en hel dag foran skærmen på jobbet eller på studiet? Eller har du bare brug for at komme ud og få frisk luft, blive inspireret og møde andre glade mennesker? Så er tirsdag din nye løbedag.

Fra den 18. april mødes vi hver tirsdag kl. 17 i Snorresgade 15 på Islands Brygge i København.Kl. 17 er der oplæg. Ca. en gang om måneden inviterer vi kendte oplægsholdere, der kan inspirere dig i dit arbejdsliv. Mød bl.a. livsstilsekspert Anne Glad og tidligere udenrigsminister Lene Espersen. De øvrige tirsdage kan du møde virksomheder, der giver et indblik i deres branche. Nogle vil også fortælle, hvad de kigger efter, når de ansætter nye medarbejdere.

Kl. 18 løber eller går vi en tur sammen på amager Fælled. Du kan vælge mellem 3 eller 5 km i selskab med andre medlemmer og FTFa’s løbecoaches. Alle er velkomne uanset om du er vant til at snørre løbeskoene eller ej. Det er gratis, og du bestemmer selv, hvor mange gange du vil løbe med. Du er også velkommen til at tage en ven med under armen. 

Løbeklubben kulminerer med, at vi sammen deltager i DHL-Stafetten til august. Vi ønsker dig en rigtig dejlig påske, og vi håber at se dig tirsdag den 18. april – og de mange efterfølgende tirsdage :-)

Se det fulde program her

LYST TIL AT LÆSE MERE?

 • Nyt it-system giver højere brugervenlighed

  Nyt it-system giver højere brugervenlighed

  FTFa's 20 år gamle it-system har gennem en årrække været modent til udskiftning, og i januar 2018 skete det så: FTFa fik et nyt it-system.

  13. april 2018
 • Din tjekliste, når et ferieåret slutter, og et nyt ferieår starter

  Din tjekliste, når et ferieåret slutter, og et nyt ferieår starter

  Har jeg feriedagpenge til gode? Og hvordan får jeg dem udbetalt? Vi har samlet svarene til dig, så du kan få overblik over dine muligheder.

  10. april 2018
 • Fokusér på det, du kan kontrollere

  Fokusér på det, du kan kontrollere

  Det tog Torbjørn Sindballe flere år at lære at træne rigtigt. Altså mentalt. I starten hang han nemlig sin motivation op på den forkerte knage. Men ved at fokusere på det, han selv kunne kontrollere, opnåede han en af Danmarks største sportspræstationer: En podieplads til Ironman Hawaii.

  6. april 2018
top