Ledig | Studerende | I job | Arbejdsliv |

SÆT KRYDS I KALENDEREN DEN 18. APRIL

SÆT KRYDS I KALENDEREN DEN 18. APRIL

Tirsdag efter påske lyder startskuddet til løbeklubben. Hver tirsdag kl. 17 kan du komme og høre inspirerende oplæg, skabe netværk og få tips til din jobsøgning. Bagefter løber eller går vi en tur sammen på Amager Fælled. Og du er inviteret!

Har du siddet en hel dag foran skærmen på jobbet eller på studiet? Eller har du bare brug for at komme ud og få frisk luft, blive inspireret og møde andre glade mennesker? Så er tirsdag din nye løbedag.

Fra den 18. april mødes vi hver tirsdag kl. 17 i Snorresgade 15 på Islands Brygge i København.Kl. 17 er der oplæg. Ca. en gang om måneden inviterer vi kendte oplægsholdere, der kan inspirere dig i dit arbejdsliv. Mød bl.a. livsstilsekspert Anne Glad og tidligere udenrigsminister Lene Espersen. De øvrige tirsdage kan du møde virksomheder, der giver et indblik i deres branche. Nogle vil også fortælle, hvad de kigger efter, når de ansætter nye medarbejdere.

Kl. 18 løber eller går vi en tur sammen på amager Fælled. Du kan vælge mellem 3 eller 5 km i selskab med andre medlemmer og FTFa’s løbecoaches. Alle er velkomne uanset om du er vant til at snørre løbeskoene eller ej. Det er gratis, og du bestemmer selv, hvor mange gange du vil løbe med. Du er også velkommen til at tage en ven med under armen. 

Løbeklubben kulminerer med, at vi sammen deltager i DHL-Stafetten til august. Vi ønsker dig en rigtig dejlig påske, og vi håber at se dig tirsdag den 18. april – og de mange efterfølgende tirsdage :-)

Se det fulde program her

LYST TIL AT LÆSE MERE?

 • Helga: Jeg arbejder, selvom jeg er på efterløn

  Helga: Jeg arbejder, selvom jeg er på efterløn

  Da Hjernesagen stod og manglede en erfaren rådgiver nogle timer om ugen, trådte 64-årige Helga Jørgensen til. Som socialrådgiver og efterlønner havde hun nemlig den brede og praktiske erfaring, der var brug for.

  14. juni 2017
 • Susan skrev sig til fem jobsamtaler på en måned

  Susan skrev sig til fem jobsamtaler på en måned

  Efter to måneder som ledig og en række afslag besluttede Susan Hansen sig for at gøre noget ved ansøgningerne. Hun lærte at analysere stillingsopslag og skrive sig ind i virksomhedernes hverdag. Kort efter kom jobbet i hus. Få hendes fem råd her.

  13. juni 2017
 • Få ekspertens råd: Sådan netværker du

  Få ekspertens råd: Sådan netværker du

  At netværke og skabe relationer med bekendte og nye mennesker kan være grænseoverskridende. Hvad skal jeg spørge om? Og hvem kan jeg tillade mig at kontakte? FTFa’s job- og karrierecoach, Martin Nielsen, giver dig her nøglen til, hvordan du kan sætte realistiske succeskriterier for dit netværksarbejde. Både når du søger job og er i arbejde.

  13. juni 2017
top