Ledig | Studerende | I job | Arbejdsliv |

SÆT KRYDS I KALENDEREN DEN 18. APRIL

SÆT KRYDS I KALENDEREN DEN 18. APRIL

Tirsdag efter påske lyder startskuddet til løbeklubben. Hver tirsdag kl. 17 kan du komme og høre inspirerende oplæg, skabe netværk og få tips til din jobsøgning. Bagefter løber eller går vi en tur sammen på Amager Fælled. Og du er inviteret!

Har du siddet en hel dag foran skærmen på jobbet eller på studiet? Eller har du bare brug for at komme ud og få frisk luft, blive inspireret og møde andre glade mennesker? Så er tirsdag din nye løbedag.

Fra den 18. april mødes vi hver tirsdag kl. 17 i Snorresgade 15 på Islands Brygge i København.Kl. 17 er der oplæg. Ca. en gang om måneden inviterer vi kendte oplægsholdere, der kan inspirere dig i dit arbejdsliv. Mød bl.a. livsstilsekspert Anne Glad og tidligere udenrigsminister Lene Espersen. De øvrige tirsdage kan du møde virksomheder, der giver et indblik i deres branche. Nogle vil også fortælle, hvad de kigger efter, når de ansætter nye medarbejdere.

Kl. 18 løber eller går vi en tur sammen på amager Fælled. Du kan vælge mellem 3 eller 5 km i selskab med andre medlemmer og FTFa’s løbecoaches. Alle er velkomne uanset om du er vant til at snørre løbeskoene eller ej. Det er gratis, og du bestemmer selv, hvor mange gange du vil løbe med. Du er også velkommen til at tage en ven med under armen. 

Løbeklubben kulminerer med, at vi sammen deltager i DHL-Stafetten til august. Vi ønsker dig en rigtig dejlig påske, og vi håber at se dig tirsdag den 18. april – og de mange efterfølgende tirsdage :-)

Se det fulde program her

LYST TIL AT LÆSE MERE?

 • Nu kan ledige lave frivilligt arbejde 44 timer om måneden

  Nu kan ledige lave frivilligt arbejde 44 timer om måneden

  Den 1. januar 2018 trådte nye regler for frivilligt, ulønnet arbejde i kraft. Det betyder bl.a. at du som ledigt medlem kan arbejde frivilligt i op til 44 timer om måneden uden at blive trukket i dagpenge, hvis arbejdet laves hos frivillige organisationer eller foreninger.

  29. januar 2018
 • Tre gode råd til at skrive dig udenom klichéer

  Tre gode råd til at skrive dig udenom klichéer

  Brug eksempler, punktér arbejdsgivernes klichéer og analysér dig frem til det behov, der gemmer sig bag. Det er nogle af rådene til, hvordan du skriver dig udenom klichéer i en ansøgning.

  18. december 2017
 • Hvad hedder dine kompetencer på djøf'sk?

  Hvad hedder dine kompetencer på djøf'sk?

  Har du flirtet med tanken om at få et job til at supplere dit kreativearbejde? Så skal du have tjek på, hvordan du oversætter dine kompetencer overfor en chef, der ikke nødvendigvis har kunstner-briller på. Ordbogen får du her.

  14. december 2017
top