Ledig | Studerende | Arbejdsliv |

SÆT KRYDS I KALENDEREN DEN 18. APRIL

SÆT KRYDS I KALENDEREN DEN 18. APRIL

Tirsdag efter påske lyder startskuddet til løbeklubben. Hver tirsdag kl. 17 kan du komme og høre inspirerende oplæg, skabe netværk og få tips til din jobsøgning. Bagefter løber eller går vi en tur sammen på Amager Fælled. Og du er inviteret!

Har du siddet en hel dag foran skærmen på jobbet eller på studiet? Eller har du bare brug for at komme ud og få frisk luft, blive inspireret og møde andre glade mennesker? Så er tirsdag din nye løbedag.

Fra den 18. april mødes vi hver tirsdag kl. 17 i Snorresgade 15 på Islands Brygge i København.Kl. 17 er der oplæg. Ca. en gang om måneden inviterer vi kendte oplægsholdere, der kan inspirere dig i dit arbejdsliv. Mød bl.a. livsstilsekspert Anne Glad og tidligere udenrigsminister Lene Espersen. De øvrige tirsdage kan du møde virksomheder, der giver et indblik i deres branche. Nogle vil også fortælle, hvad de kigger efter, når de ansætter nye medarbejdere.

Kl. 18 løber eller går vi en tur sammen på amager Fælled. Du kan vælge mellem 3 eller 5 km i selskab med andre medlemmer og FTFa’s løbecoaches. Alle er velkomne uanset om du er vant til at snørre løbeskoene eller ej. Det er gratis, og du bestemmer selv, hvor mange gange du vil løbe med. Du er også velkommen til at tage en ven med under armen. 

Løbeklubben kulminerer med, at vi sammen deltager i DHL-Stafetten til august. Vi ønsker dig en rigtig dejlig påske, og vi håber at se dig tirsdag den 18. april – og de mange efterfølgende tirsdage :-)

Se det fulde program her

LYST TIL AT LÆSE MERE?

 • Opskriften på det gode gruppearbejde

  Opskriften på det gode gruppearbejde

  En god gruppe kan gøre forskellen på, om dit semester bliver en drøm eller et mareridt. FTFa’s konsulent Christian Hørup, der underviser i gruppekultur, giver dig her opskriften på succes, når du arbejder i en gruppe.

  19. juni 2018
 • Jeg kunne ikke leve uden min post-it-tavle

  Jeg kunne ikke leve uden min post-it-tavle

  Freelance-skuespiller Biljana Stojkoska bruger systematisk en række værktøjer og sit professionelle netværk i sin hverdag ud fra et ugeskema med post-it-sedler på væggen. De hjælper til at holde hende motiveret og kursen fast på hendes strategi og karrieremål – en international filmkarriere og De Gyldne Palmer.

  6. juni 2018
 • Tre turnoffs til jobsamtalen

  Tre turnoffs til jobsamtalen

  Et flakkende og stirrende blik. Konstante kliklyde fra din kuglepen. Og når du kun henvender dig til en af personerne, der sidder omkring bordet. Det er kropssprog, der ikke gavner dig under en jobsamtale.

  1. juni 2018
top

Afspiller nu: