MØD LENE ESPERSEN I FTFa DEN 23. MAJ

MØD LENE ESPERSEN I FTFa DEN 23. MAJ

Digitalisering, klimaforandringer, urbanisering og råvarer med stigende priser. Det er nogle af de tendenser, vi ser globalt. Men hvad betyder det for dig og din rolle på det danske arbejdsmarked? Det fortæller Lene Espersen dig om, når hun gæster FTFa’s løbeklub tirsdag den 23. maj kl. 17.

Hun giver dig en times indblik i en række globale tendenser og sætter dem i både et lokalt og individuelt perspektiv, så du ved, hvad forandringerne betyder for dig, som er en del af arbejdsmarkedet, hvad enten du er ansat eller ledig.

Lene Espersen er direktør for Danske Arkitektvirksomheder og tidl. udenrigsminister. For nylig blev hun valgt til formand for Beskæftigelsesrådet, og er dermed kommet endnu tættere på a-kasserne.

Mød Lene Espersen tirsdag den 23. maj kl. 17 hos FTFa i Snorresgade 15 i København. Efter oplægget (kl. 18) løber eller går vi en tur sammen på Amager Fælled på 3 eller 5 km. Oplægget er nemlig en del af vores løbeklub.

Det er gratis, og alle er velkomne. FTFa’s job- og karrierecoaches står klar efter oplægget - og alle de andre tirsdage i løbeklubben - med gode råd og sparring til din jobsituation. Så sæt kryds i kalenderen den 23. maj!

Se hele programmet og tilmeld dig her

top

Afspiller nu: