Arbejdsliv |

FTFA'S NYE IT-SYSTEM ER KØRT GODT I GANG

FTFA'S NYE IT-SYSTEM ER KØRT GODT I GANG

FTFa's 20 år gamle it-system har gennem en årrække været modent til udskiftning, og i januar 2018 skete det så: FTFa fik et nyt it-system.

 

For dig som medlem vil du opleve den største forskel på Tast Selv, som er vores selvbetjeningsside. Vi forsøger at få regler og jura baggrunden til fordel for større brugervenlighed, og at det visuelle udtryk spiller bedre sammen med indholdet i de blanketter, du skal bruge.

Systemskiftet betyder også, at der er bedre it-understøttelse af vores vision om at være din direkte vej til et nyt job. Så lidt forsimplet sagt, går vi fra kun at kunne beregne og udbetale dagpenge og efterløn, til at vi nu har flere aspekter af dit arbejdsliv i centrum. Det er fx aktuelt, når vi matcher dig med relevante jobs.

Startvanskeligheder

Det har ikke været problemfrit at overgå til et nyt it-system. Specielt den første udbetaling i januar gav desværre problemer for nogle af vores medlemmer. Det var hovedsageligt fejl i forbindelse med konverteringen af vores data, som betød, at der røg sten i maskineriet, hvilket nogle gange stoppede tandhjulenes mekanik.

9 ud af 10 af vores medlemmer, der skulle have en ydelse, oplevede ingen gener. Men nogle medlemmer oplevede desværre, at de fik deres penge for sent. FTFa har derfor haft meget stor fokus på at rette fejl og hjælpe de berørte medlemmer i tiden efter den første udbetaling.

Bedre tilgængelighed

Heldigvis kan vi nu se, at vi har reduceret antallet af fejl og forsinkelser betydeligt, og at vi snart er oppe på vores normale, høje serviceniveau igen. Også den ekstraordinært lange ventetid på vores chat og telefon er nu reduceret betragteligt. Så vi forventer, at vi er helt tilbage på normalt tilgængelighedsniveau meget snart.

Vi ved, at vi i en kortere periode desværre ikke har levet op til hverken medlemmernes eller vores egne forventninger til, hvad der er god service. Men vi ved også, at vi er på vej mod at kunne levere en endnu bedre service, end vi hidtil har kunnet med det gamle system. Det glæder vi os til!

top

Afspiller nu: