Ledig | Debat | Arbejdsliv |

FTFa GIVER ÉN MÅNEDS DAGPENGE TIL TRÆNGENDE FAMILIER

FTFa GIVER ÉN MÅNEDS DAGPENGE TIL TRÆNGENDE FAMILIER

Igen i år giver FTFa en måneds dagpenge til Julehjælpen, så børn og deres enlige forældre på overførselsindkomst kan holde jul med julegaver og julemad. 

Den 24. december kalder både store og små maver på flæskesteg og rødkål. Og det kribler i fingrene for at åbne pakkerne under træet. Mon de gemmer på Barbie, brætspil eller sørøverskibet fra LEGO? 

Men ikke alle børnefamilier har råd til at holde jul. Derfor samler Dansk Folkehjælp ind til Julehjælpen, som hjælper udsatte familier med både mad og gaver til jul. I år forventer Dansk Folkehjælp, at mere end 15.500 enlige forældre på overførselsindkomster vil søge om julehjælp. Det skriver Ekstra Bladet.

”Julen er børnenes fest, og det skal ikke gå ud over børnene, at mor eller far ikke har et arbejde. Det kan børnene trods alt ikke gøre for, men det er blandt andet dem, der mærker konsekvenserne ved, at de ikke kan holde den samme jul, som de plejer, og som deres klassekammerater,” siger Michael Darmer, der er adm. direktør i FTFa. 

”Derfor donerer vi igen i år én måneds dagpenge til at hjælpe familier i nød med at få en anstændig jul,” siger han. 

Med FTFa’s bidrag på 18.633 kroner kan 12 familier få en julekurv. 

Hvad består julehjælpen af?

For at modtage julehjælp skal mor og far være enlig forsørger på overførselsindkomst og have børn under 18 år, der bor hjemme. 

Dem, der får tildelt julehjælp, får en julekurv pakket med: 

  • Et gavekort til børnene til Fætter BR (værdi 500 kr.)
  • Et gavekort til børnene til SPORTMASTER (værdi 500 kr.)
  • Kolonialvarekurv eller gavekort til REMA 1000 (værdi 500 kr.) 

Læs mere om Julehjælpen hos Dansk Folkehjælp 

top

Afspiller nu: