Arbejdsliv | Faglige organisationer | Netværk |

FTFa ER MED PÅ ÅRETS FOLKEMØDE

FTFa ER MED PÅ ÅRETS FOLKEMØDE

For femte år i træk slår FTFa teltdugen op på årets Folkemøde på Bornholm. Vi fylder dagene med engagerende og spændende debatter. Med arrangører, der tæller lige fra finans- og skattefolk til fodterapeuter og socialrådgivere, er der lagt op til debat, netværk og input til dit arbejdsliv.

Er du til et alternativt lykkehjul "wheel of drugs"? Vil du vide mere, om hvordan rekruttering og fastholdelse påvirkes af virksomhedernes bæredygtige mindset? Eller er du enig i, at der brug for flexicurity 2.0? Så kig forbi FTFa-Teltet på årets Folkemøde.

Folkemødet løber af stablen fra den 13. til 16. juni 2018. I FTFa-Teltet bliver der rig mulighed for at netværke og høre spændende debatter. Teltet er nemlig samlingspunkt for en række faglige organisationer. Flere af de 58 organisationer, FTFa samarbejder med, holder deres egne debatter i FTFa-Teltet.

Blandt paneldeltagerne finder du blandt andre Stine Bosse, Michael Ziegler (borgmester i Høje-Taastrup Kommune), Lasse Rimmer (komiker og radiovært) og Steen Lund Olsen (formand for FTFa).

Se hele programmet her

FTFa-Teltet finder du på Ydermolen G11:

fmkort2019.PNG

Vi glæder os til nogle dage fyldt med netværk, debatter og godt humør!

top

Afspiller nu: