Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

SAMARBEJDE OG REKRUTTERING MED VIRKSOMHEDER

FTFa har de sidste fire år haft et særligt stort fokus på at opbygge et tæt samarbejde med en bred række virksomheder.

Det er lykkedes at skabe formelle samarbejdsaftaler med mere end 200 virksomheder, og rækken af virksomheder, som vi har rekrutteret for er meget længere.

Målet med at samarbejde med virksomhederne er, at vi vil hjælpe vores medlemmer direkte videre i et nyt job.

SPAR NORD BRUGER OFTE FTFa TIL REKRUTTERINGER

Hør HR-chef Mark Philip Fjelking fra Spar Nord fortælle om sine oplevelser med at bruge FTFa's rekrutteringsservice gentagne gange.

Han er især tilfreds med tre ting:

  1. Den hurtige respons
  2. Den tætte, uformelle kontakt
  3. Den opfølgende dialog
SPAR NORD BRUGER OFTE FTFa TIL REKRUTTERINGER

SAMARBEJDET GAVNER BEGGE PARTER

Et stærkt ansøgerfelt er noget, de fleste virksomheder og HR-chefer drømmer om. Men det er langt fra virkeligheden hver gang, man som virksomhed slår en stilling op.

I FTFa er vi glade for at kunne formidle kontakt mellem arbejdsgivere og vores medlemmer. Det er vi, fordi det både giver værdi for vores medlemmer, der tager hul på et nyt kapitel i deres arbejdsliv og for virksomhederne, der får en ny dygtig medarbejder.

Vi tilbyder medlemmernes kompetente arbejdskraft, mens virksomhederne tilbyder spændende jobs at besætte. Rekruttering er derfor et samarbejde, der gavner begge parter - og vores medlemmer.

Du kan læse om et par af succeshistorierne fra de sidste par års rekrutteringer nedenfor.

"JEG VILLE GERNE UDFORDRE ARBEJDSGIVERENS MINDSET LIDT"

Karrierecoach Maria Suhr Bay kontaktede landsbyen Sølund og fik et fast samarbejde om rekruttering op at stå. Det betød bl.a., at fire medlemmer med psykomotorisk terapeut-uddannelser kunne starte i job.

Læs Marias historie

NØGLETAL FRA SAMARBEJDET MED VIRKSOMHEDERNE

HVOR PEGER PILEN HEN I FREMTIDEN?

Samarbejdet med virksomheder er et venstre ben, vi skal have trænet op til at blive lige så stærkt som vores højreben, a-kassebenet, hvor medlemmet i dag får dagpenge til tiden og hurtig vejledning.

Vi vil skrue op for både antallet af rekrutteringer og for formelle samarbejder med virksomheder. Det er vi overbeviste om er opskriften på at blive medlemmernes direkte vej til et nyt arbejde.

HVOR PEGER PILEN HEN I FREMTIDEN?