Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

SERIØS A-KASSE FOR SELVSTÆNDIGE

Vi insisterer på at have særlige eksperter og tilbud for vores selvstændige medlemmer, så de kan opleve tæt på samme tryghed og støtte i deres arbejdsliv som de andre medlemmer.

I foråret tilbød vi to nye kurser til de selvstændige sammen med organisationen Iværksætter Danmark. Hvad det går ud på, og hvordan det giver værdi for vores medlemmer, kan du læse mere om på siden her.

INSPIRATION TIL MEDLEMMETS SITUATION

Vi har medlemmer, der har flere års erfaring som selvstændige og medlemmer, der går og overvejer at springe ud i drømmen. De nye kurser har noget at byde på til begge grupper.

Begge kurser varer ca. tre uger. I løbet af den måned mødes deltagerne til online workshops 4-5 gange og har hjemmearbejde for mellem workshoppene. Der er plads til 24 deltagere på hvert kursus. 

 

HØR RENÉ JØRGENSEN FORTÆLLE OM FTFa'S INDSATS TIL SELVSTÆNDIGE

KOM MED PÅ SIDELINJEN

Hør Olivia Faxhøj Lisbjerg fra Iværksætter Danmark og Natalia Fiszka, selvstændig copywriter og deltager fra kurset Kom godt videre fortælle om deres oplevelser med FTFa.

Merged Olivia Og Natalia 4

 

Samarbejdet med Iværksætter Danmark

FTFa tilbyder kurserne til selvstændige i samarbejde med Iværksætter Danmark. Iværksætter Danmark står for undervisningen, mens vi i FTFa inviterer vores medlemmer til kurserne.

Hvem er Iværksætter Danmark?
Iværksætter Danmark er en landsdækkende organisation, der har til formål at hjælpe iværksættere med deres forretning. De holder kurser og workshops i samarbejde med forskellige samarbejdspartnere, hvoraf FTFa er en af dem.

KORT OM KURSET "KOM GODT I GANG"

Kom godt i gang er kurset til det medlem, som endnu ikke har taget skridtet, eller som er grøn som selvstændig.

Kurset er en støtte til opstart af egen virksomhed. Undervisningen guider og giver medlemmerne input hele vejen fra den gode idé til den gode forretning.

På kurset får medlemmerne bl.a. hjælp til at lave en forretningsplan og konkrete redskaber til at kunne arbejde med sin målgruppe, markedsføring og prissætning af sin ydelse.

KORT OM KURSET "KOM GODT I GANG"

KORT OM KURSET "KOM GODT VIDERE"

Kom godt videre er kurset til det medlem, som allerede har en vis portion erfaring som selvstændig og trænger til et frisk pust inspiration.

Her går kursusdeltagerne spadestikket dybere og fokuserer på at udvikle og styrke forretningen til sit fulde potentiale. 

Medlemmerne vil bl.a. få redskaber til at udvikle forretningskonceptet og arbejde med selvledelse, som kan give mere overskud til drifts- eller kreative opgaver.

KORT OM KURSET "KOM GODT VIDERE"

"FTFa er en attraktiv a-kasse for selvstændige, fordi de kan fortælle, hvordan man kan bevare dagpengeretten som selvstændig, men de er også med til at klæde vores medlemmer på ift. det at drive virksomhed."

- René Jørgensen, Sekretariatschef i FAF - faglig organisation for freelancere og ansatte i film- og tv-branchen