Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

FTFa-FAMILIEN RYKKER TÆTTERE SAMMEN

FTFa har de sidste to år inviteret de faglige organisationer til at bruge en formiddag på at udvikle samarbejdet, så vi sammen kan være endnu mere for medlemmerne.

SAMARBEJDE GØR OS OG MEDLEMMERNE STÆRKERE

FTFa er sat i verden for at give vores medlemmer tryghed og inspiration i deres arbejdsliv. Det service-gen deler vi med de faglige organisationer. Sammen vil vi tilbyde medlemmerne en fuld pakke af opbakning, uanset hvad deres situation er på arbejdsmarkedet.

For medlemmernes bedste

Idéen med at mødes til Organisationernes dag er, at vi vil arbejde på at holde samarbejdet mellem FTFa og de faglige organisation tæt. Alle parter ønsker at drage fordel af hinandens erfaringer til løbende at forbedre medlemskabet for vores medlemmer.

Det ønske er blevet større efter FTF i 2019 blev sammenlagt med LO, fordi FTF tidligere var et naturligt samlingspunkt for mange af vores organisationer. Med Organisationernes dag er det vores hensigt at fylde lidt af det tomrum ud.

ÅRLIG FÆTTER/KUSINE-FEST

Det er ikke kun netværket til FTFa, som deltagerne har mulighed for at styrke. Til Organisationernes dag bliver der også netværket på kryds og tværs af organisationerne. Eller i FTFa-familien, som mange af vores kolleger i de faglige organisationer kalder det.

 

Se med fra sidste Organisationernes dag

Org Dag Thumbnail (1)

VIGTIGE BESLUTNINGER PÅ DAGSORDENEN

Organisationernes dag er en indlysende måde at få indflydelse på samarbejdet, og på hvordan vi i FTFa udvikler vores tilbud og produkter til medlemmerne.

Nogle eksempler på emner, der har været på dagordenen til Organisationernes dag, er:

  • Lønsikring - Hvilke nogle vilkår skal vi prioritere for at tilbyde medlemmerne den bedste lønsikring?
  • Valgstruktur - Hvordan sikrer vi, at de mindre organisationer også får delegerede?
  • Nye samarbejdsidéer - I hvilken retning skal vi næste gang udvide vores samarbejde?
VIGTIGE BESLUTNINGER PÅ DAGSORDENEN

KOM MED TIL ORGANISATIONERNES DAG DEN 19. APRIL

Næste gang vi samles er den 19. april 2023, og vi håber, at du eller en anden fra din organisation kommer og giver sit besyv med.

For samarbejdets og for medlemmernes bedste.