Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

FÆLLES BRANDING FORSTÆRKER BUDSKAB TIL MEDLEMMERNE

White label-løsninger har styrket og udviklet samarbejdet mellem FTFa og organisationerne. Branding af a-kasse og fagforening under én vinge gør budskabet stærkere og forenkler indmeldelsesprocessen til glæde for medlemmerne.  

A-KASSE OG FAGFORENING I SAMME NAVN OG INDPAKNING

Når FTFa laver white label løsning med en faglig organisation får organisationen en a-kasse i deres eget navn, som også bliver pakket ind i organisationens visuelle identitet.

På den måde fremstår a-kasse og fagforening som et fælles brand udadtil, hvilket styrker kommunikationen om, at medlemmet hører til begge steder.  

FTFa har lavet white label løsning med fire organisationer: Dansk Socialrådgiverforening, Centralforeningen for Stampersonel, Konstruktørforeningen og Finansforbundet.

TO FORMÆND OG DERES ERFARING MED WHITE LABEL

I videoen fortæller Mads Bilstrup fra Dansk Socialrådgiverforening og Kirsten Nielsen fra Konstruktørforeningen om de styrker, medarbejdere og medlemmer har oplevet ved white label-løsningen. (Video er ikke tilgængelig endnu)

Ftfa Årsrapport PREVIEW 062 LV 7435

KLARE FORDELE MED WHITE LABEL

Både FTFa og de fire organisationer er glade for white label-løsningerne. Det er vi bl.a., fordi vi nu har:

  1. Én fælles indmeldelse - Vi oplever, at flere medlemmer står stærkere på arbejdsmarkedet, fordi de får forsikret sig både i fagforening og a-kasse, når de kan nøjes med at lave indmeldelse én gang
  2. Et fælles telefonsystem - Medlemmer og medarbejdere oplever en sømløs overgang mellem fagforening og a-kasse, fordi vi deler telefonsystem og kan stille videre, uden medlemmet skal ringe op igen. 
  3. Et tættere samarbejde - Vores medarbejdere er kommet tættere på hinandens vidensområder og starter mere naturligt dialog og samarbejde op.

SAMARBEJDE KOMMER OP PÅ DEN STORE KLINGE

 

FTFa stræber efter at være en visionær og ambitiøs udviklingspartner. Med Whitelabel 2.0 vil vi skabe tættere forbindelser, mere vidensdeling og give medlemmerne en langt bedre serviceoplevelse. Anders Lorenzen, Sekretariatschef i FTFa

White label-løsning er blot et enkelt skridt på en lang og givende samrejse, som FTFa og organisationerne er på sammen.

I fremtiden vil vi fortsætte med at udvikle vores samarbejde for at vokse os stærkere - både hver især og som et samlet brand. Det tror vi på, er vejen frem for at vise konkurrenter og nye medlemmer, at vi har ambitionen om at gøre en forskel.

For at opnå det er det afgørende, at vi fortsat holder hinanden tæt og hele tiden giver hinanden modspil for at drive udviklingen fremad.