Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

SERIØS A-KASSE FOR SELVSTÆNDIGE

Der er særlige regler for vores medlemmer, der er selvstændige. Og derfor insisterer vi på at have særlige eksperter og tilbud for vores selvstændige medlemmer, så de kan opleve tæt på samme tryghed og støtte i deres arbejdsliv som de andre medlemmer.

I foråret tilbød vi to nye kurser til de selvstændige sammen med organisationen Iværksætter Danmark. Hvad det gør ud på, og hvordan det giver værdi for vores medlemmer, kan du læse mere om på siden her.

INSPIRATION TIL MEDLEMMETS SITUATION

Vi har medlemmer, der har flere års erfaring som selvstændige og medlemmer, der går og overvejer at springe ud i drømmen. De nye kurser har noget at byde på til begge grupper.

Kurserne fylder ny viden på deltagerne

Begge kurser varer ca. tre uger. I løbet af den måned mødes deltagerne til online workshops 4-5 gange og har hjemmearbejde for mellem workshopsne. Der er plads til 24 deltagere på hvert kursus. 

KORT OM KURSET "OM GODT I GANG"

Kom godt i gang er kurset til det medlem, som endnu ikke har taget skridtet, eller som er grøn som selvstændig.

Kurset er en støtte til opstart af egen virksomhed. Undervisningen guider og giver medlemmerne input hele vejen fra den gode idé til den gode forretning.


På kurset får medlemmerne bl.a. hjælp til at lave en forretningsplan og konkrete redskaber til at kunne arbejde med sin målgruppe, markedsføring og prissætning af sin ydelse.

KORT OM KURSET "OM GODT I GANG"

KORT OM KURSET "KOM GODT VIDERE"

Kom godt videre er kurset til det medlem, som allerede har en vis portion erfaring som selvstændig og trænger til et frisk pust inspiration.

Her går kursusdeltagerne spadestikket dybere og fokuserer på at udvikle og styrke forretningen til sit fulde potentiale. 

Medlemmerne vil bl.a. få redskaber til at udvikle forretningskonceptet og arbejde med selvledelse, som kan give mere overskud til drifts- eller kreative opgaver.

KORT OM KURSET "KOM GODT VIDERE"

KOM MED PÅ SIDELINJEN

Hør Olivia Faxhøj Lisbjerg fra Iværksætter Danmark og to deltagere fra kurserne fortælle om deres oplevelser med FTFa. (Videoen er ikke tilgængelig endnu)

Glenn Andreas Video 1 (1)

 

Samarbejdet med Iværksætter Danmark

FTFa tilbyder kurserne til selvstændige i samarbejde med Iværksætter Danmark. Iværksætter Danmark står for undervisningen, mens vi i FTFa inviterer vores medlemmer til kurserne.

Vores medlemmer optager derfor langt størstedelen af kursus-pladserne, mens en mindre håndfuld er uden tilknytning til FTFa.

Samarbejdet startede i 2021, og de første kurser blev holdt for FTFa's medlemmer i maj og juni 2022. 

Hvem er Iværksætter Danmark?

Iværksætter Danmark er en landsdækkende organisation, der har til formål at hjælpe iværksættere med deres forretning. De holder kurser og workshops i samarbejde med forskellige samarbejdspartnere, hvoraf FTFa er en af dem.

"FTFa er en attraktiv a-kasse for selvstændige, fordi de kan fortælle, hvordan man kan bevare dagpengeretten som selvstændig, men de er også med til at klæde vores medlemmer på ift. det at drive virksomhed."

- René Jørgensen, sekretariatschef i FAF - faglig organisation for freelancere og ansatte i film og tv

HØR RENÉ JØRGENSEN FORTÆLLE OM FTFa'S INDSATS TIL SELVSTÆNDIGE

 

SELVSTÆNDIGE HAR ADGANG TIL SPECIALISTER HOS FTFa

Er du selvstændig og medlem af en a-kasse, gælder der et særligt sæt dagpenge-regler for dig end for de medlemmer, der er "almindelige" lønmodtagere.

Særlig vejledning til selvstændige

Derfor har vi et særligt team i FTFa, hvor medarbejderne har specialiseret sig i at vejlede dig, så du kan opnå økonomisk tryghed i dit arbejdsliv, selvom du har egen virksomhed.