Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

Forrige side 17/17

ANSVAR FOR SAMFUNDET

I FTFa tager vi vores rolle som a-kasse alvorlig. Vi gør vores bedste for at gøre en forskel for vores medlemmer og for samfundet. Det gør vi bl.a. ved at få ledigheden ned, få de nyuddannede godt i gang på arbejdsmarkedet og ved at genfinde medlemmers motivationen for deres arbejdsliv, enten i samme branche eller i en helt ny. Og så gør vi os umage for at være en positiv aktør på klimaområdet.

TAGER HÅND OM DEN NYE GENERATION AF MEDARBEJDERE

Nyuddannede fortjener en god start på arbejdslivet. Det bidrager vi til ved at støtte op om deres jagt på praktik- eller studiejob. Og ved at klæde dem på til arbejdsmarkedet, når de nærmer sig den stolte dimissionsdag.

BIDRAGER TIL ET BÆREDYGTIGT KLIMA

Som arbejdsplads for næsten 200 ansatte sætter vi et fodaftryk på klimaet. Det fodaftryk vil vi gerne mindske. Det gør vi både som organisation og som medarbejdere.

VEJLEDER MEDLEMMER PÅ KANTEN

Som en af få a-kasser har vi i FTFa en socialrådgiversparring, der støtter medlemmer, når de i perioder har svært ved at holde tilknytningen til arbejdsmarkedet. I 2021 behandlede vores socialrådgiver 506 sager, hvilket var 17% flere end i 2020.

Medlemmerne får viden til at handle

Via individuelle samtaler får medlemmet viden til at blive mere bevidst om sin situation. Det gør, at medlemmet bedre kan træffe en beslutning om, hvorvidt det er det rigtige for dem at søge om dagpenge, eller om de bør fortsætte deres sygemelding, fordi de endnu ikke er klar til at komme tilbage i job.

 

Forrige side 17 / 17